AKP Sözcüsü Ömer Çelik, İstanbul’u esir alan kar yağışında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni sorumlu tuttu. Ömer Çelik, "İstanbul'da yönetim zafiyeti olduğu ilk anlardan itibaren görüldü" derken Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı Marmaray’dan arıza açıklaması geldi. Yolcular karla kaplanan raylarda yürümek zorunda kaldı.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, İstanbul’u esir alan kar yağışında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni sorumlu tuttu. Ömer Çelik, "İstanbul'da yönetim zafiyeti olduğu ilk anlardan itibaren görüldü" derken Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı Marmaray’dan arıza açıklaması geldi. Yolcular karla kaplanan raylarda yürümek zorunda kaldı. Duraktaki yolcular ise seferlerin durdurulması nedeniyle mağdur oldu.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, İstanbul’u esir alan kar yağışıyla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni sorumlu tutan bir basın toplantısı düzenledi. AKP Sözcüsü Ömer Çelik, “İBB herkesi tedbire çağırırken bir tek kendisi tedbir almamış. Ortada belediye idaresi adına zaaf olduğu ilk andan itibaren görüldü. İstanbulluya sahip çıkmayan bir belediye yönetimi ortaya çıktı” ifadelerini kullandı.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, konuşurken Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı Marmaray’dan arıza açıklaması geldi. Marmaray’ın resmi sitesinden yapılan açıklamada, “Sayın yolcularımız teknik bir arıza nedeni ile Maltepe-Göztepe arası tek yol çalıştığından trenlerimiz gecikmeli olarak çalışmaktadır” denildi.

Marmaray arızası nedeniyle yolcular karla kaplanan raylarda yürümek zorunda kaldı. Duraktaki yolcular ise seferlerin durdurulması nedeniyle mağdur oldu.

Editör: TE Bilişim