Edwina Sponza'nın uğruna 11 yıllık eşi Demet Şener'den boşanan eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Demet Akalın, Demet Şener, Edwina Sponza derken İbrahim Kutluay bu kez de gönlünü kendisinden 10 yaş küçük YouTuber'a kaptırdı. İşte İbrahim Kutluay ve iddia edilen ilişkisi hakkında magazin gündemine bomba gibi düşen detaylar...

Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay'ın, uğruna Demet Şener'den boşandığı Edwina Sponza ile beş yıllık büyük aşkı kesin olarak sona erdi.

Geçtiğimiz günlerde, "Birçok kez ayrılıp barıştık ama artık bir daha barışacağımızı sanmıyorum" diyen İbrahim Kutluay, bir kez daha Sponza'ya geri dönmeyeceğini dile getirmişti.

Son dönemde bir dargın bir barışık olan İbrahim Kutluay ile Edwina Sponza'nın ayrılıklarının bu defa kesin olmasının sebebinin ise İbrahim Kutluay'ın yeni bir aşka yelken açması olduğu iddia ediliyor.
İbrahim Kutluay, iddiaya göre gönlünü ünlü YouTuber'a kaptırdı. İbrahim Kutluay'dan yılın aşk basketi olarak yorumlanan sürpriz ilişki ise gündem oldu. Kutluay'ın yeni sevgilisinin ünlü YouTuber ve aşçı İdil Yazar olduğu ortaya çıktı.

EDWINA'YI ÇOKTAN UNUTTU

Sabah'ın haberine göre; İbrahim Kutluay'ın gönlünün yeni sultanı da tanıdık bir isim: Ünlü Youtuber ve aşçı İdil Yazar. 2017'de Tolga Tatari'den boşandıktan sonra adını aşk dedikodularından uzak tutan İdil Yazar ile İbrahim Kutulay'ın aşkı daha çok taze. Ancak bu aşka şahit olanların söylediğine göre, çiçeği burnunda aşıklar, mutluluktan bulutların üzerinde geziyormuş!

İDİL YAZAR KİMDİR?

Yaptığı pratik ve lezzetli tariflerle tanınan İdil Yazar'ın hayatıyla ilgili bilgiler magazin gündemiyle birlikte yeniden merak konusu oldu. 2017'de Tolga Tatari'den boşanan İdil Yazar, gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. İdil Yazar bir dönem spikerlik yapmıştı.

1985 doğumlu İdil Yazar, lise eğitimini Koç Lisesi’nde, üniversite eğitimini Amerika’da tamamladı. Babson College’da Girişimcilik ve Pazarlama Bölümü’nden mezun oldu. 2 sene New York’ta dünyanın en büyük kozmetik şirketlerinden biri olan Coty’de görev aldı. 2009 yılında Türkiye’ye döndü ve spikerlik yaptı.

2013 senesinde Mutfak Sanatları Akademisi’nde profesyonel aşçılık eğitimi aldı. Spikerlik tecrübesi, aşçılık eğitimi ve mutfağa olan tutkusunu 2015 senesinde İdil Yazar YouTube yemek kanalını açarak dijitalde birleştirdi. Bir oğlu olan İdil Yazar, oğlunun babası Tolga Tatari'den 2017 yılında boşandı

Editör: TE Bilişim