Antalya Kemer’de 5 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleşen dev organizasyonda başarılı genç boksör Melis Nazlıcan Talun müsabakaya çıktı. Melis Nazlıcan Talun ile rakibinin basın toplantısında sunucunda büyük hata…

5 Ağustos tarihinde Antalya Kemer’de gerçekleşecek dev kick boks organizasyonda spor severlerin merakla beklediği sporculardan birisi de Melis Nazlıcan Talun oldu. Daha önce birçok turnuvada başarıyı göğüslemiş genç sporcu maç öncesi rakibine göz dağı verdi. Önceki rakiplerini ezici bir şekilde mağlup eden başarıdan başarıya koşan Melis Nazlıcan Talu’nun bu maçta da rakibini alt etti.

Biz Buraya Ders Almaya Gelmedik Ders Vermeye Geldik”

Turnuva öncesi yapılan basın toplantısında sunucu Melis Nazlıcan Talun’un rakibine “Siz aynı zamanda bir matematik öğretmenisiniz rakibinize öğretecek bir şeyiniz var mı” diye sordu. Sunucunun bu hatası sunucu izleyen birçok kişi itiraz ederken en büyük tepki Melis Nazlıcan Talun’un destekçisi İbrahim Murat Gündüz’den geldi.

İbrahim Murat Gündüz yaptığı açıklamada “Sunucunun yaptığı kabul edilemez bir davranış, üniversite sınavına, lise geçiş sınavına hazırlanmıyoruz, biz buraya matematik öğrenmeye gelmedik. Onun bize öğretecek bir şeyi yok ama bizim rakibimize öğretecek çok şeyimiz var. Matematik öğretmeni ise önce yediği yumrukları saysın” dedi.

Melis Nazlıcan Talun ile daha önce de karşılaşmış matematik öğretmeni defalarca kez yenilgiyi tattı. Bu maçta da yine beklenen son oldu ve Melis Nazlıcan Talun rakibini ezici bir şekilde mağlup etti.

Melis Nazlıcan Talun Yine Kazandı “Yiğit Er Meydanda Belli Olur

Türkiye’nin en başarılı boksörlerinden birisi olan Melis Nazlıcan Talun, Antalya Kemer’de gerçekleştirilen dev organizasyonda rakibini ezici bir şekilde mağlup etti. Maç sırasında üstünlüğünü daima koruyan Talun son sayıda iyi bir hamle ile rakibini ezici bir şekilde alt etti.

Melis Nazlıcan Talun maçın sonucunda sunucu dahil birçok kişiye iyi bir ders verdik. İbrahim Murat Gündüz sporcusu Melis Nazlıcan Talun’un maçı kazanmasının ardından “Rakibe üç defa yenilgi tattırdık yiğit er meydanda belli olur” dedi.

Maç sonrası sevenleri ile bir araya gelen ve tebrik mesajlarını alan Melis Nazlıcan Talun yakın zamanda ülkemizi kick boxta zirveye taşıyacak.

Editör: İsmail Türk