20 Haziran 2023 tarihinde İstanbul Wolkswogen Arena’da düzenlenen Loca Fight Arena birçok spor severin ilgi odağı haline geldi. 120 ülkede canlı yayınlanan mücadelelerde sert ve harika karşılamalar yaşandı. Yerli ve yabancı birçok sporcunun bulunduğu turnuvaya İbrahim Murat Gündüz ve destek olduğu sporcular damga vurdu.

Bu isimlerden biri de Erivan Barut olup hem dünyada hem de ülkemizde başarıları ile dikkat çeken genç isim yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz günlerde Macaristan’ın Budapeşte kentinde Dünya Kupası’na katıldım. Orada rakiplerimi ezici bir şekilde eleyerek şampiyon oldu. Bunun yanı sıra Mardin’de Dünya Kickboks Federasyonu’nun düzenleyeceği yeni bir organizasyona katılacağım. Ondan sonra da Portekiz’de ülkemi temsil edeceğim” dedi.

ibrahim murat gündüz erivan bulut

İbrahim Murat Gündüz “Organizasyon Güzel Bir Şekilde Devam Ediyor”

Birçok ünlü ismin katıldığı organizasyonda yerli ve yabancı birçok isim dikkat çekiyor. Bunlardan birisi de İbrahim Murat Gündüz olup Türk sporuna ve sporcusuna verdiği desteklerine devam ediyor. Bu isimler arasında yer alan Ali Göktürk Benli’de organizasyonda 75 kiloda İranlı rakibi Ali Reza Ghanbari ile maça çıktı.

Dünyada birçok ülkenin naklen seyrettiği organizasyon birçok spor severi ekranlara kilitledi. Dev mücadelelerin yaşandığı organizasyonda kaybeden tarafların mücadelesi de dikkatlerden kaçmadı özellikle yapmış olduğu hamleler sayesinde mücadelenin kilit isimleri arasında genç sporcu Ali Göktürk Benli’de yer aldı.

Türk Sporuna ve Sporcusuna Desteklerimiz Devam Ediyor

Başarılı iş adamı İbrahim Murat Gündüz yaptığı açıklamada “Türk sporuna ve sporcusuna desteklerimiz devam ediyor. Erivan Barut hem kickboks, hem boks hem muay thai olmak üzere üç sporu da yapan hem ülkemizde hem de dünya çapında tek isim. Onun başarılı olması bizi ve ülkemizi gururlandırıyor” dedi.

Çekişmeli mücadelelerin yaşandığı belirten Gündüz aynı zamanda Loca Fight organizatörü Kürşat Şahin’e de teşekkür etti. Birçok sporcunun kendini dünya çapında göstermesi açısından çok önemli bir organizasyon olduğunu belirten Gündüz “Umarım hak eden hak ettiğini alır” dedi. Dünyanın birçok ülkesinde yayınlanan organizasyonların daha da artmasını dileyen Gündüz tüm sporcuları tebrik ettiğini belirtti.

Editör: İsmail Türk