Günlerdir yazıyorum :

“Bu ülkenin temiz siyasete ihtiyacı var, Büyük Türk Milleti’nin arasına fitne sokmaya çalışanlara prim vermemeliyiz.” diye.

Peki listedeki sıralamasını üstlere taşıyabilmekten başka bir amacı olmayan AKP İstanbul Milletvekili Metin Külünk ne diyor : "15 Temmuz'un siyasi ayağı CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti ittifakıdır."

Sorsan senden benden Müslüman bu adamlar.

Peki o zaman neden “Kul hakkı” diye bir şeyin varlığından da, “Mahşer Gününden” de bihabermiş gibi davranıyorlar ?

Bir dönem daha vekillik yapabilmek için iftira atmaktan niçin imtina etmiyorlar ?

İnançsızlar mı yoksa akli melekeleri yerinde olmadığından sorguya çekilmeyeceklerini mi düşünüyorlar ?

Bu din bir başkasına hakkında ortaya atılan iftiraya bile dört şahit isteyen din değil mi ?

İnançsızlar ve şirk koşanlardan sonra Allah’ın affetmeyeceğini söylediğini üçüncü grup huzura “Kul Hakkıyla”gelenler değil mi ?

Ne cesaretle böyle iddialı ve ispatı namümkün bir cümle kurabiliyorlar ?

Yoksa durum o kadar kötü ki iftira atıp ispata kadar geçecek zaman içinde oyları alıp ötesini daha sonra düşünme taktiği mi güdüyorlar ?

Bakın Sayın Külünk :

Pensilvanya’ya gidip sözde Hoca bozuntusuyla boy boy fotalar vermiş Milletvekili arkadaşlarınızla aynı grupta siyaset yaparken sesiniz çıktı mı ?

Hayır.

Bir parti büyüğünüz, büyükşehirlerimizden birinin sizin partinizden olan belediye başkanına “Şehri parsel parsel sattın” derken vekil olarak suç duyurusunda bulundunuz mu ?

Hayır.

O fetöcüler sizin iktidarınızda sınav sorularını çalmaktan adamlarını istedikleri devlet kademesine kolayca tayin ettirmeye, adaleti manipüle edip suçsuz insanları zindanlara tıkmaktan herkesi kanunsuzca dinlemeye kadar devlet içinde at koştururken onlara karşı bayrak açtınız mı ?

Hayır.

Sayın Meral Akşener’in “Benim fetöcü olduğumu iddia edip te ispat etmeyenler şerefsizdir” lafını işittiniz mi ?

%99.9 ihtimalle evet.

Peki inançlıysanız, adaletliyseniz, vicdanlıysanız, şerefliyseniz nasıl oluyor da ispata gerek duymadan böyle iddialı bir cümle kurabiliyorsunuz ?

Siyaset bu kadar ucuzlaştırılmamalı, hiç kimse de önce aynaya bakmadan konuşmamalıdır.