DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın tartışmalara yol açan vatandaşlık tanımını değiştirmeye yönelik vaadinden sonra, Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanı Sanem Oktar, katıldığı bir televizyon programında kendisine  yöneltilen "Anayasa'dan Türklüğü çıkarıyor musunuz? sorusunu "Doğru" diyerek yanıtlamış ve bu söylem tartışmalara neden olmuştu. 

Oktar, "Anayasa'dan Türklüğü çıkaracağız" açıklaması ile ülke gündemine bomba gibi düşmüştü ve gelen tepkiler çığ gibi büyümüştü. DEVA Partisi'nin Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne ihanet içeren bu ayrılıkçı ideolojisine tepkiler hala sürerken, bir diğer skandala da Gelecek Partisi'nin Genel Başkan Danışmanı Şükrü Kırboğa imza attı.

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Genel Başkan Danışmanı Kırboğa, Bugün saat 20:52'de twitter hesabından yaptığı paylaşımda "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Twitter  hesabından yaptığı 'arapça ' paylaşım tepkilere neden oldu. 

Arapça yaptığı paylaşımda: "Her yıl 10 Ocak'a denk gelen Dünya Gazeteciler Günü'nde tüm basın ve medya kadrolarını tebrik eder, görev alanlarında başarılar dilerim." ifadelerini kullanan Kırboğa, sosyal medyada eleştirilerin odağı oldu. 

İşte o paylaşım:

WhatsApp Görsel 2023-01-09 saat 23.38.52

Editör: Bumin Kağan Muti