Son dönemde İktidarı destekleyen ve bizzat kendi teşkilatlarında çalışan kişilerin şımarıklıkları sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. İlk önce Mustafa Kürşat Ayvatoğlu isimli ve Ak Partili belediyede çalıştığı ve daha sonra Genel Merkez’de kendisine görev verildiği tespit edildi. Küçük bir görevde bulunan Ayvatoğlu’nun altında son model arabalar, şatafatlı bir yaşam ve uyuşturucu kullanmasını bir de videoya alarak bir de utanmadan sıkılmadan sosyal medyada yayınlaması şımarıklıkta zirve yapmıştır.

Olayı özetleyelim:

Kürşat Ayvatoğlu sosyal medyada yayınlanan görüntüler üzerine gözaltına alınıyor ve alınan ifadesinde görüntülerdeki uyuşturucu değil “Pudra Şekeri”dir diyor ve savcılık Ayvatoğlu’nu serbest bırakıyor. Ardından suç ortakları ifadelerinde; evet o görüntülerdeki uyuşturucudur ve Kürşat Ayvatoğlu bize de uyuşturucu servisi yapıyordu diye ifade verince Mustafa Kürşat Ayvatoğlu tekrar gözaltına alınıyor.

Ayvatoğlu’nun bu şımarıklığı nereden geliyor derseniz anlatalım. Ayvatoğlu’nun Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın önce özel kalemi olduğu daha sonra büro elamanı olduğu söylendi. Dahası, başta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ve daha birçok Ak Partili bakan ve milletvekili ile çok samimi çekilen resimleri bu arkadaşın şımarıklığının bir göstergesidir. Bana kimse bir şey yapamaz. Arkamda bakın kimler var demeye getiriyor.

Her skandal olay gibi bu olayın da üstü kapatılacak ve unutturulacaktır. Hiç şüpheniz olmasın.

Son olayda ise bu kez, tabir caizse deste deste paralarla oynayan ve bu görüntülerini de utanmadan sıkılmadan sosyal medyada yayınlıyor olması ayrı bir skandal.

Bu defa skandal isim Hakan Tek. Bu arkadaş ise, alkollü olarak lüks araçlarla sokaklarda dolaşıyor, deste deste paralarla görüntüler veriyor. Hakan Tek Kayseri Belediyesi’nde çalışan ve asgari ücretin biraz üzerinde ücret alan kişi.

Peki, bu şatafat görüntüleri, lüks araba, alkol alımı ve deste deste paralarla görüntü vermek. Bu şımarıklıkların nedeni ne olabilir? Hakan Tek’te aynen Kürşat Ayvatoğlu gibi Ak Parti’nin ileri gelenleri ile çok samimi görüntüler vermesi .

Hakan Tek’le ilgili haberden alıntı:

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve bazı AK Parti’lilerle fotoğrafı ortaya çıkan Tek’in sosyal medyada görüntüleri hızla yayıldı. Görüntülerde; “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yakın koruması Hakan Tek’in para saçıyor” görüntü paylaşımlarının ardından Emniyet Genel Müdürlüğü harekete geçti.

Emniyet Genel Müdürlüğü açıklamasında bu kişinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yakın koruması olduğu yalanlandı.

Bu iki olayda da lüks yaşantı, gösteriş merakı,çevreye hava atma, bakın ben iktidarın güç odakları ile beraberim iması ile kendilerine artı nüfuz kazama çabasıdır.

Bu iki olay, son dönemde basına yansıyan skandal olaylardır. Belki basına yansımayan daha ne şımarıklıklar yaşanıyor kim bilir. Allah bu ve benzerlerini ıslah eylesin. İktidara da bir çift sözümüz var. İşe aldığınız veya kendilerine iş verdiğiniz insanların mazisine bir bakın. Partiye üye olmaları yeterli olmuyor. Ve bu iş verdiğiniz kişilerin tavır ve davranışları da dikkatle takip edilmemidir. Yoksa bu örneklerin sayısı gün geçtikçe artacaktır. Bu arkadaşların şımarıklıkları iktidarın gevşekliğinden kaynaklandığı düşüncesi gün geçtikçe güç kazanmaktadır. Artık bu aymazlığı bir son verilmelidir.

NE MUTLU TÜRKÜM VE MÜSLÜMANIM DİYENE VE DİYEBİLENE