İmamoğlu’nun, tv100’de röportaj veren Kılıçdaroğlu’na ‘canlı yayın çalımı’ attığı ortaya çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu arasında alttan alta bir rekabet olduğuna dair iddialar gündemdeki yerini korurken dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı. İmamoğlu’nun, tv100’de röportaj veren Kılıçdaroğlu’na ‘canlı yayın çalımı’ attığı ortaya çıktı.

AYNI SAATTE UĞUR DÜNDAR’A KONUK OLMAYA KARAR VERDİ

Kemal Kılıçdaroğlu, dün sabah saatlerinde tv100 canlı yayınında Kerem Kırçuval'ın sorularını yanıtladı ve gündeme dair önemli değerlendirmelerde bulundu. Akşam saat 20.00’da yapılması planlanan ancak ani bir kararla sabah saat 10.00’a alınan programla ilgili çarpıcı detayı MedyaRadar ortaya çıkardı.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı, günler öncesinden duyurulan programın akşam 20.00’da yapılması planlanıyordu. Ancak Ekrem İmamoğlu’nun ani bir kararla aynı saatte TELE 1’de Uğur Dündar’ın sunduğu Demokrasi Arenası programına konuk olmak istemesi işleri değiştirdi.

Yaşanan bu gelişme üzerine gerilimi tırmandırmak istemeyen ve soğukkanlılıkla hareket eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile kanal yönetimi programın saatini değiştirerek sabah 10.00’a çekti.

PROGRAMDA İMAMOĞLU’NA DESTEK ÇIKMIŞTI

Ekrem İmamoğlu’nun, İstanbul’un karla mücadele ettiği saatlerde balıkçıda ortaya çıkan fotoğrafları büyük tartışmaya neden olmuştu. Fotoğraflarının Kılıçdaroğlu'nun ekibi tarafından servis edildiği iddiaları ortaya atılmıştı.

Ardından ise CHP Gençlik Kolları da Kılıçdaroğlu'nun 100 bin liralık otel odasında kaldığı görüntüleri ifşa etmişti. Peş peşe yaşanan bu gelişmeler CHP'de İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu arasında rekabet olduğuna yönelik yorumlara yol açmıştı.

Öte yandan son anda saati değişen tv100’deki programda Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu’nun balıkçıda yediği anlara dair açıklamada bulunmuş ve “Ekrem Bey'in üzerine baskı kurmaya çalıştılar. Ekrem Bey'in Büyükelçi ile yediği yemekten elbette haberim var, kaldı ki gidip dozerin başında mı duracak? Zaten çok iyi bir yönetim sergiliyor” demişti. Kılıçdaroğlu’nun İmamoğlu’nun atmaya çalıştığı çalımlara rağmen soğukkanlı davranması ise dikkatlerden kaçmadı.

Editör: TE Bilişim