Meclis gündemine geçtiğimiz hafta taşınan 1000 kişilik operasyon iddialarına hükümet cephesinden hala bir cevap gelmemiştir.

Bugün sosyal medyada ortaya atılan iddialar ise yapılmak istenen kıyımın detaylarını daha net ortaya koymuştur. Ülkenin kötü gidişişini, Yolsuzluk ve Rüşvetlerini unutturmak için 17 – 25 Aralık Operasyonlarının yıl dönümüne yapılmak istenen cadı avı iddiaları ile ilgili hükümetten derhal açıklama bekliyoruz!

Her hafta Yolsuzluk ve Rüşvetin karşısında duranlara yeni bir operasyona alıştırılan bu ülkede insan haklarından, basın özgürlüğünden ve tarafsız yargıdan bahsetmek artık imkânsız hale gelmiştir.

Hükümet artık çıkmaz bir sokağa girmiştir. Buradan çıkmak için meclis ve yargı önünde hesap vermek yerine freni boşalmış kamyon gibi önündeki engelleri yıkmaya çalışmaktadır.

Kendilerini kurtarmak için ülkeyi adeta Yarı Kapalı Cezaevi’ne döndürecek bir gözü dönmüşlükle karşı karşıyayız!

Peki hükümet bu operasyonu niçin yapacak? İşlenen bir suç ve delil olduğundan mı? Tabi ki hayır? O zaman biz açıklayalım:

17 – 25 Aralık’ta ortalığa saçılan Yolsuzluk ve Rüşvetlerini unutturmak için!

Giderek kötüleşen, artık suni teneffüslerle de hayata döndürülemeyecek olan ekonominin içler acısı durumunu ve bugün açıklanan cari açığın bir karadelik gibi büyümesini gizlemek için!

Soma ve Ermenek katliamları ile diğer işçi ölümlerinin arkasında, yandaş işadamlarına peşkeş çektikleri ruhsatsız işyerleri ve denetimdeki ihmalleri olduğunu saklamak için!
Ülkede 30 milyonun aylık gelirinin 300 TL altında olmasına rağmen klozeti 10 Bin TL olan Kaç-Ak Sarayı ve ultra lüks uçağı gündemden düşürmek için!

KPSS’de atanamayan sayısı 1 Milyon’a yakın öğretmen, işletmeci, teknisyen, işçi olmasına rağmen kendi eş, dost ve AK – Raba larını sınavsız hülle ve torpille devlet memuru yaptıklarının daha çok konuşulmaması için!

Suriye başta olmak üzere iflas eden dış politikanın sonuçlarının öğrenilmemesi için!

Ve kendilerinin dahi detayını bilmediği Çözüm Sürecinin sonunda aslında Özerklik olduğu açıklamalarını saklamak için!

Hükümet iç ve dış politikadaki bu kötü gidişi gizlemek için muhaliflere yapacağı operasyonlarla topluma ‘Cambaza bak!’ demekte, ülkenin hem parasını hem itibarını hem de toprağını sıfırlamaktadır.

Elinde sadece çekiç olan, etrafındakileri çivi olarak görür!

Artık elinde kendine bağlı bir yargı ve polis gücü olan iktidar ve onun arkasında artık tarafsızlığını yitirdiği açık olan Cumhurbaşkanı’nın bu ülkeye yararı değil zararı dokunmaktadır.

Bu operasyon, Ülkemizi uluslararası kamuoyunda rezil etmeye matuf bir hamledir. Yayın politikasını beğenirsiniz beğenmezsiniz, sadece yolsuzluklarla ilgili haberler yaptıkları için Türkiye’nin en çok tiraja sahip gazetesine yapılacak operasyon TÜRKİYE’YE HİÇ BİR ŞEY KAZANDIRMAZ.

Sadece muhalif olmalarından dolayı 150’ye yakın gazetecinin gözaltına alınması TÜRKİYE’YE HİÇ BİR ŞEY KAZANDIRMAZ.

Sizin pisliğinizi ortaya çıkardığı için El Kaide ve PKK Terör örgütüne operasyon yapan polisleri tutuklamanız TÜRKİYE’YE HİÇ BİR ŞEY KAZANDIRMAZ.
Sadece kendi ikbaliniz için ülkenin istikbalini karartmanıza, Türkiye’yi dünyaya rezil etmenize müsaade etmeyeceğiz!

Demokrasi için yaptığımız mücadelelerle, iğne ile kazınarak elde edilen kazanımların bu şekilde kaybedilmesine müsaade etmeyeceğiz!

Eskiden alıştığımız Askeri Vesayetin darbelerinin yerine şimdi Sivil Vesayetin HÜKÜMET DARBESİ gelmiştir.

Bizler geçmişte yaşanan tecrübeler doğrultusunda görüş ve düşüncesine bakmadan her insanımızın hakkını savunacak ve Demokrasi, insan hakları ve özgürlüklerin safında olan yerimizi muhafaza etmeye devam edeceğiz!

 

Editör: TE Bilişim