ÖZGÖREV (VİZYON)

AMAÇ, GAYE, ÜLKÜ, ADALET ve İDEAL

Gönüllülük temeline oturtturulmuş olan bu program bir elin parmakları kadar yürekli ve gönüllü insanlarımızın bir araya gelerek insanlığın önemli bir problemi olan öğrenim çıkmazına olumlu manada katkı sağlamaktır.

Genelinde yoksul aileler için, özelinde ise çocuklar için umut programı olanVARGEL ÖĞRENİM PROJESİ ile çocuklarımızın kendi kapasitelerini en verimli şekilde kullanmalarına imkân sağlamak amaçlanmıştır.

Sizlerin Tamamlayıcı Aile olarak sağladığınız katkılarınız yardımcı olduğunuz çocuklarımıza doğrudan etki etmektedir. Öğrenimi için sizlerden destek alan öğrenciler, özgüvenleri artarak kendilerini geliştireceklerdir. Bu etkiyi ve de çocuklara sağladığınız faydayı zaman içerisinde çok net bir şekilde görmüş olacaksınız.

Bugünün bu yoksul çocuklarına sağlayacağınız katkı sayesinde onların ülkemizde, belki de dünyada yarının bilim adamları olacağını söylemek hayal olmasa gerek. Birlikte yürümenin ilk adımlarını atacağınız iyilik hareketinin yavruları yılda iki kez mektup yazarak sizlerle iletişim kurmuş olacaklar. Birlikte göreceğiz ki ilk mektuplarla sonrakiler arasındaki fark, hepimizin geleceği adına umut olacaktır. Duygu ve düşünceler şekillenecek; fikir ve projelerin sizlerle paylaşılma imkânı elde edilmiş olacaktır. Bu paylaşım bir göle atılan taş misali dalga dalga kendini gösterecektir.

Hepimiz biliyoruz ki alınan ve verilen görevler başarılmak için planlanır. Ayrıca, sonucu beklediğimiz gibi anında alamamak da başarısızlık olarak algılanmamalıdır. Biraz daha sabırlı bir duruşla başarının gecikmeli de olsa karşımıza çıkacağına inananlardanız. Yine biliriz ki başarı bize gelmez, biz başarıya gitmeliyiz. Bir defa inandık mı inanılmaz işleri başarırız. Başarı güzel görünümlüdür, emek ister. Biz gönüllüler azgın canavarların arasında ceylan masumiyetiyle hizmet üretebiliriz.Bu anlayışla bize katılınız.

Lütfen sizler de yazışmalarınızda yakın dostluğunuzu esirgemeyiniz.

İnanıyorum ki bu proje sizler sayesinde, ileriki yıllarda dünya çocukları için de umut olacaktır.

VAKIFAY

Editör: TE Bilişim