Türk sporuna ve sporcusuna katkıları ile bilinen başarılı iş adamı İbrahim Murat Gündüz 20 Haziran 2023 tarihinde İstanbul Wolskwogen Arena’da düzenlenen Loca Fight Clup organizasyonunda spor dünyasının sevilen isimlerinden olan Adem Kılıççı ve Tarık Sayın ile bir araya geldi. Kendisi gibi spora katkıları ile bilinen başarılı isimler İbrahim Murat Gündüz ile beraber kameralara poz verdi.

20 Haziran 2023 tarihinde düzenlene Loca Fight Club organizasyonu daha şimdiden sevenlerini ekrana kilitlemiş durumda. Bunun en büyük sebeplerinden birisi de sevilen sporcuların müsabakaya çıkması özellikle birçok spor severin bu müsabakayı takip etmesine neden olmuştur.

İbrahim Murat Gündüz ve Adem Kılıççı İş Birliği

Geçtiğimiz senelerde Survivor’da şampiyon olan bundan daha kickboks alanında vermiş olduğu mücadele ile tanınan başarılı isim verdiği mücadelenin yanı sıra göstermiş olduğu ilgi ile de dikkat çekmiştir. Birçok açıdan mücadeleyi seven ve göstermiş olduğu başarıları da farklı insanlarla da ilham kaynağı olan Adem Kılıççı’nın spor dünyasına verdiği destekler ile bilinen İbrahim Murat Gündüz ile bir araya gelmesi yakın zamanda yeni işlerin olacağını kanıtlıyor.
 

İbrahim Murat Gündüz ve Adem Kılıççı’nın yanı sıra aynı zamanda ünlü TV program sunucusu ve iş adamı Tarık Sayın ile de görüşme yaptı. Organizasyonun gidişatı hakkında fikirler sunan ikili yakın zamanda bir iş birliği gerçekleştirmek için anlaşma yaptılar.

Loca Fight Clup Organizasyonuna Olan İlgi Devam Ediyor

Başarılı birçok ismin katıldığı Loca Fight Organizasyonu başarılı sahnelere imza atıyor. Birçok sporcunun mücadele verdiği organizasyonda İbrahim Murat Gündüz gibi başarılı iş adamlarının yanı sıra geçtiğimiz senelerde önemli işlere imza atmış Adem Kılıçcı gibi isimlerde dikkat çekiyor.

Spor severlerin merakla takip ettiği organizasyona olan ilgi devam ederken önemli karşılaşmalar da yaşanıyor. Özellikle geçtiğimiz günlerde başarılı bir mücadele veren Göktürk’e olan ilgi bir hayli fazla. Turnuva ilgiyle devam ederken Adem Kılıçcı, İbrahim Murat Gündüz ve Tarık Sayın gibi daha birçok ünlü ismin organizasyonda gençlere ilham kaynağı olması bekleniyor.

Editör: İsmail Türk