Çağ İplik Toptan Polyester İplik Bayilikleri Veriyor Çağ İplik Toptan Polyester İplik Bayilikleri Veriyor

Yeni bir anlaşmaya vardığınızda veya planladığınız sıralarda, iş ortaklarınız, şehrinize ziyarete geldiğinde; misafirperverliğinizi ve hoş görünüzü göstermek, karşı tarafa karşı olumlu düşüncelerinizi yansıtabilmek için verilir. Bunun yanında firmanızın çalışanlarına: teşekkür edip minnetinizi göstermek, onlara motivasyon sağlamak, anlayış, saygı ve samimiyetinizi sunmak için de pek çok kurumsal hediye verirsiniz. Burada özellikle bahsedilen, kurumsal hediye olduğundan, onlara verilecek hediyelerin, dinlenmelerini, eğlenmelerini ve pozitif etki bırakacak türden seçilmesi gerekir. Bodo.com sizlere bu niteliklerde ve daha fazlası için birbirinden özel deneyimler sunuyor. Bodo ile iş ortaklarınıza veya çalışanlarınıza vereceğiniz hediyeler, etkili bir dinlenme, hayatlarının pek çok alanında işlerine yarayabilecek deneyimler, stres atabilecekleri eğlenceler ve işlerine çok daha sevgiyle bağlanacakları motivasyonlar sağlıyor. Onlara ne kadar değer ve önem verirseniz onlarda size bu değerin karşılığını işlerinde ki başarıyla yansıtacaktır.

Kurumsal hediye önerileri

Bodo’da her bütçeye ve arzuya uygun, deneyim tarzında onlarca kurumsal hediye sizleri bekliyor. Üstelik bu deneyimleri ayarlamak için normalde olduğu gibi onlarca yeri araştırıp uğraşmanıza gerek yok. Bodo sizler için en güvenilir ve kaliteli kurumlarla çalışmakta olup avantajlı teklifleriyle oldukça şaşırtacak! Kurumunuzun kalitesini yansıtacak, en yaratıcı aktivite, eğitim ve geziler bu platformda. Özellikle yabancı iş ortaklarınız için buradan en memnun şekilde ayrılmalarını sağlayacak pek çok deneyim fırsatı var. ‘’SPA ve Masaj’’, ‘’Yemek Workshop’ları’’, ‘’Uçuşlar’’, ‘’Sürüş Deneyimi’’, ‘’Atış Deneyimi’’, ‘’Adrenalin’’, ‘’Romantik’’, ‘’Tatil’’, ‘’Tekno’’, ‘’Aktivite’’, ‘’Oyunlar ve Partiler’’, ‘’Adrenalin’’, ‘’Su Aktiviteleri’’, ‘’Yeni Deneyim’’ gibi kategorilerden, firmanız için en uygun bazda temayı seçerek, tercihinizi oluşturabilirsiniz. Üstelik Yılbaşı veya kurumun yaş günü, bayramlar, Kadınlar Günü, İşçi Bayramı gibi özel zamanlarda toplu hediyeler için onlara 1 ila 5 arası seçenek hakkı sunabilirsiniz.

Kurumsal hediye fikirleri

İş ortaklarınıza, samimiyetinizi etkili bir dinlenme ile sunun: ‘’Mix Masajı’’. Yabancı ortaklarınız için de ‘’Geleneksel Kese & Köpük Masajı’’nı tercih edebilirsiniz. Çalışanlarınıza yılın yorgunluğunu giderecekleri ve yeni yıla dinamik bir şekilde başlamalarını sağlayacak, ‘’Klasik Masaj’’. Daha eğlenceli ve macera dolu deneyimler tercih ediyorsanız: ‘’Arkadaş Grubu için Günlük Yat Kiralama’’, ‘’Karting’’ veya ‘’Dolphinarium Gösterisi’’ tam size göre! Kurumunuzdan yeni evli çalışanlarınız için eşsiz bir hediye, ‘’İki Kişi için Hafta Sonu SPA Tatili’’. Onlara verdiğiniz önemi göstermenin en kolay yolu burada! Baharı iş arkadaşlarınızla en güzel karşılama yolu: ‘’İki Kişi için Ormanda Bisiklet Turu’’. İlginç aktiviteleri seven bir firma iseniz: ‘’İki Kişi için Odadan Kaçış Oyunu’’. Teknolojiyi yakından takip eden kurumlara, benzersiz bir hediye daha! ‘’Twizy Araçla İstanbul Turu’’. Özgür fikirlerle gelen özgün deneyimler bodo.com’da.

Editör: TE Bilişim