Oyunculuğa ilkokul 5. sınıftayken piyeste oynayarak başlayan ve oyunculuk kariyerine sayısız proje sığdıran başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu, geniş bir hayran kitlesine sahip.

1985 doğumlu İsmail Hacıoğlu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi aldıktan sonra Mimar Sinan Üniversitesi'nde tiyatro bölümüne girmeye hak kazandı ancak henüz birinci sınıfta okulu bıraktı.

Büyük aşk yaşadığı ve evlenmeleri beklenen sevgilisi Aslıhan Gürbüz ile ayrılan İsmail Hacıoğlu, şimdi de ailesiyle gündemde. Oynadığı her rolün altından başarıya kalkan ünlü oyuncunun babası da çok ünlüymüş.İsmail Hacıoğlu'nun babası Mehmet Hacıoğlu'nun eski Fenerbahçe futbolcusu olduğu öğrenildi.

is-6

Eurovision Şarkı Yarışması  Akmerkez'de  izlenebilecek Eurovision Şarkı Yarışması Akmerkez'de izlenebilecek

İsmail Hacıoğlu kimdir?

30 Kasım 1985 tarihinde İstanbul'da doğdu. Babası bir dönem Fenerbahçe'de de oynayan eski futbolcu ve teknik direktör Mehmet Hacıoğlu'dur. Oyunculuğa ilkokul 5. sınıftayken piyeste oynayarak başladı ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde devam etti. Aynı zamanda iki sezon tiyatro da yaptı. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü kazandı. Ancak ilk sınıftan ayrıldı. Dokuz Ay Son Gün adında bir oyunda rol aldı. 2010 yılında Vildan Atasever ile evlendi.Çift 21 Ocak 2015 tarihinde boşandı.5 Şubat 2016 tarihinde Duygu Kaya Kumarki ile evlendi. Çiftin Yemin adında bir kızı var. Kumarki ve Hacıoğlu Temmuz 2020 tarihinde boşandılar

Editör: Habererk Com