Habererk / Özel Haber

İzmir il başkanlığının ilçelerle yaptığı toplantıya iştirak eden İsmail Türk yaptığı konuşmada, “Bu milli kurtuluş mücadelesidir. Şu anda Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak basmasından sonra Havza kongresi gibi düşünün. Sakın az olduk diye düşünmeyin. Sayımız giderek artıyor ve büyüyoruz. Türkiye’nin her yerinde örgütleniyoruz. İzmir vatansever bir şehrimizdir. Zafer Partisi’nin çığ gibi büyüyeceğini bu toplantıda da görüyoruz. Vatanseverler bu ülke için gereken fedakârlığı dün de yaptılar, bugün de yapacaklar, yarın da yapacağız” diyerek esnaf gezisine katılmayı sürdürdü.

Geziye Genel Başkan Yardımcılarından İsmail Türk, Adem Taşkaya ve Sedat Timur katıldı.

Bilindiği üzere bugün Kuşadası’nda Zafer Partisi ilçe başkanlığının 1500 kişilik sokak iftarına katılan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kuşadası’nda halk tarafından coşkuyla karşılandı.

Aynı zamanda saldırıya uğrayan Gazeteci Ergun Poyraz’a da destek veren Ümit Özdağ, “Ülkeyi Saray Rejimiyle sar muhalefet yolsuzluklarla talan ediyor. Birisi genel iktidarla diğer yerel iktidarla yolsuzluklar yaparken milletimiz her gün biraz daha fakirleşiyor. Bütün bunlardan kurtulmanın tek yolu Zafer Partisi’ni iktidara getirmektir” dediği öğrenildi.

Editör: TE Bilişim