Bakmayın Mustafa Kemal'in askerleriyiz dediklerine.Aslında İsmet İnönü'nün askeri çoğu.Tabiki hepsini genellemiyorum ama solcuyum, ulusalcıyım, Atatürkçüyüm diyen kesimin büyük çoğunluğu aynıdır.

Atatürk'ün Türkçülüğü, Turan hayali, Türk tarihi araştırmaları, bozkurt aşkı, hiçbir şey ifade etmez onlar için.Hatta düşmanlık beslerler, faşizm olarak görürler.

Ellerinde sadece bir laiklik var ortak nokta olarak.Oda olmasa zaten adını da anmazlardı.Hatta düşman olurlardı.

Zaten o cenahtan, şimdi Atatürkçülüğü kimseye bırakmayan Perinçek ve  avanesinin önceki yıllarda yazdıkları ortada.

Kendilerine göre oluşturdukları bir Atatürkçülük, bir Kemalizm salatası var.

Sosyalizm, sözde hümanizm, laiklik ve içlerinde değişen görüşlere göre  içine kattıkları bir çorba Atatürkçülük onlara göre.

Bir taraftan Mustafa Kemal derler, bir taraftan Başbuğ'a hakaret eden Nazım derler.Bir Mustafa Kemal derler, bir terörist Yılmaz Güney derler.Bu liste uzayıp gider.

Türk milliyetçilerine düşmanlıkları asla bitmez.Eski dostları radikal silahlı sol örgütler (terör örgütleri) hep içlerinde küllenmiş bir aşk olarak durur.Türk milliyetçiliklerine düşmanlıklarından, etnik teröristleri bile kendilerine daha yakın görürler.

Düşmanımın düşmanı dostumdur anlayışı, Türk milliyetçileri için geçersiz- anlamsız bir sözdür.Türk'e ve Türkçülük-turancılığa karşı olan herkes Türk  milliyetçisinin düşmanıdır.

Bizim için Türklük düşmanı Fetö neyse, başka sebeplerden dolayı içeri attırdığı, Türklük düşmanı Tuncay Özkan odur.Bülent Arınç neyse, İlhan Cihaner  odur.Abdullah Gül neyse Perinçek odur.Birbirlerine düşman da olsalar, birbirlerini de kırsalar, bizim için gene birleşirler.

Ülkemizin gelmiş geçmiş en dürüst bakanı Önkuzu'yu anmazlar, Fırat'ı anmazlar. diplomatlarımızı şehit eden Ermeni örgütüyle savaşıp bitiren kahramanlarımızı anmazlar.Hatta ışık yakıp söndürürler.Onlar Hrant'ı sever, kırmızı fularlı kahpeyi sever.

Mustafa Kemal'in askerleri biziz, İsmetin askeri bunlar.