Tek aday ve listeyle girilen olaağanüstü genel kurulda Türk Dünyası ve Denizcilik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Mustafa Can, yeni İstanbul il başkanı oldu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, genel kurulda yaptığı konuşmada, "Ülke genelinde teşkilaatlanma çalışmalarımızda sona gelirken, en büyük şehrimiz İstanbul'u Kaptarımız, Türk Dünyası ve Denizcilik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Can'a emanet ediyoruz. Bu görevi layıkıyla yerine getireceğinden eminim. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum" dedi.

"İstanbulsuz bir zafer, alevsiz meşaledir" diyen Mustafa Can da "Sığınmacılardan Kanal İstanbul’a kadar ülkemizin geleceğini karartmayı amaçlayan projelerin tamamının İstanbul merkezli olması, tehlikenin büyüklüğünün yanı sıra esas cephenin kurulması gereken kadim şehri de bizlere gösteriyor. İstanbul’u alamazsak Anadolu’yu da veririz. Partimizin ve genel başkanımızın '4 Deniz 4 Bölge' projesi kapsamında önemli şehrimiz İstanbul’u, Berlin ve Tokyo arasında bir ileri teknoloji üssü haline getireceğiz. İstanbul’a yığılmış olan ağır ve orta ölçekli sanayi merkezlerini Anadolu’ya taşıyacağız. Böylece İstanbul’u dünyanın akıl, zeka ve duygu merkezi olarak konumlandıracağız” ifadelerini kullandı.

Editör: Yadigar Hanım