İstanbul’da yayın yapan Suriyeli muhaliflerin kanalı olan Orient TV’de  iki kadınla evlenen Suriyeli adamın skandal görüntüleri paylaşıldı.

Türkiye’de yaşayan Suriye'li  sığınmacılar  bir skandala daha imza attı. Suriyeli Muhaliflerin Kanalı İstanbul’da yayın yapan Orient TV 'de bir erkeğin iki kadınla düğün yapması ve bunu helal olanı yaptım diyerek normalleştirmesi tepki çekti.

Sosyal medyada gündem olan  bu düğün  bayağı konuşulacağa benziyor. Gördüğümüz O ki Suriyeli muhaliflerin hiç bir derdi yok. Sadece bizim ülkemizin başına dertler. Ne kavgaları,ne cinayetleri,ne tacizleri bitmeyen  sığınmacılar bu seferde 2 kadınla aynı anda evlenerek ve düğün yaparak tepki aldılar.

Bu programda zengin Arapların, aynı anda iki kadın ile evlendiği ve düğün yapıldığı sahneler yer aldı. Ayrıca programda bu durum gayet normal ve ‘’helal’’ olarak gösterildi.

Aynı anda iki kadınla evlenen Suriyeli adam ‘’ Allah’a hamd olsun. Helal olanı yaptım.’’ Açıklamasında bulundu. Söz konusu olan programda, Arap kültüründe bir erkeğin birden fazla eşinin olması normal vurgusu yaptı.

Editör: Habererk Com