Bu sıcaklarda tatil günlerinin gelmesini beklemeyin, şehrin en kaliteli otellerinin açık havuzlarında yaz tatili gibi bir gün yaşayın! Stresinizi ve yorgunluğunuzu atacağınız, kendinizi yeniden bulacağınız, güneşin, yazın, serinliği yaşatan şehrin beş yıldızlı otellerin açık havuzları sezon boyunca İstanbulluları bekliyor. Kimisi terasta gökyüzüne meydan okuyan, kimisi de şehrin en güzel manzaralarına karşı konumlanmış İstanbul’un en iyi açık yüzme havuzlu 10 oteline bir göz atalım.

SWISSOTEL LIVING ÇATI KATI HAVUZ

Boğaz’ın hemen yanında uzanan açık havadaki sonsuzluk havuzunda ferahlatıcı bir dalışın keyfini çıkarın. Kendinizi kulvarlı havuzda şarj edin. Çatı katı terasın özel bölümü muhteşem bir ortamla içeçeklerin veya yemeklerin keyfini çıkarmanızı sağlar: Canlı İstanbul şehri ve Boğaz’ın yanardöner suları. SwissOtel Living Çatı Katı Havuzu, sadece otelde konaklayan misafirlerin kullanımına ayrılırken otelin diğer açık yüzme havuzunun hafta içi kişi başı giriş ücreti 235 TL. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri ise 275 TL.

FOUR SEASONS HOTEL AT THE BOSPHORUS

İstanbul’un en güzel manzarası, boğaza karşı havuzun keyfine varmak için; Four Seasons Hotel at The Bosphorus iyi bir seçim. Boğaz’ın ışıldayan sularından sadece birkaç metre uzaktaki bu çarpıcı havuzda, geçen gemileri ve yatları seyrederek yüzmenin tadını çıkarabilirsiniz. Sezonda gün boyu sabah 08.00’den gün batımına kadar açık. Hafta içi giriş bir kişi 350 lira, hafta sonuysa 400 lira.

CROWNE PLAZA ISTANBUL FLORYA

Marmara Denizi’nin eşsiz manzarası eşliğinde kısa bir tatil yapmak isteyenler, kendilerini Crowne Plaza Florya’nın kapısından içeri girer girmez bambaşka bir dünyanın içinde bulurken tatlı bir esinti eşliğinde şehrin manzarası ile bütünleşen havuzda rahatlamanın keyfini sürüyor. Normal günlerde hafta içi 100 TL, hafta sonu ve resmi tatil günlerinde 140 TL olan havuz girişi Pazartesi ve Perşembe günleri için geçerli yüzde 20 indirim ile (80 TL) misafirlerini bekliyor. Havuz kenarında yer alan 6 kabana da iki kişilik kullanımlar için ideal bir konfor sunarken buradaki iki kişilik meyve tabağı ve iki büyük su hizmeti hafta içi 400 TL, hafta sonu 500 TL’ye geliyor. 08.00-20.00 saatleri arası açık olan havuz hizmeti 0-5 yaş arası için ücretsiz, 5 ve 15 yaşındaki çocuklar için ise yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor.

THE GREEN PARK PENDİK HOTEL

Sıcak yaz günlerinde, şehrin keşmekeşinden kaçıp, eşsiz deniz ve adalar manzarası eşliğinde içeceğinizi yudumlarken serinlemek ve güneşlenmek istiyorsanız The Green Park Pendik Hotel’in havuzu sizleri bekliyor. Açık havuzun etrafındaki doğal ağaç ve bitki örtüsü de diğer avantajı. İster havuz başında şezlonglarda, ister etrafındaki yeşillikler üzerinde yer alan minderlerde güneşlenme şansına sahipsiniz. Hafta içi giriş bir kişi 100 lira, hafta sonuysa 150 lira. Kapalı havuz, sauna ve buhar odalarından ücretsiz yararlanabiliyorsunuz.

HOTEL LES OTTOMANS ISTANBUL

İstanbul’da yazın keyfini şehrin en güzel havuzlarından olan Les Ottomans’ta serinleyerek çıkarın. 2010 yılında dünyanın en iyi süit odası ve spa’sı seçilen otel, Kuruçeşme sahilinde eşsiz boğaz manzarası ile huzurlu bir gün geçirin. 09.00 20.00 saatleri arasında hizmet veren açık havuzun hafta içi kişi başı günlük giriş ücreti 220 TL, hafta sonları ise 250 TL.

ISTANBUL MARRIOT HOTEL ASIA

Stresten ve şehrin tüm yoruculuğundan uzaklaşmak, kendinizi havuza bırakarak serinlemek istiyorsanız rutin işlerinizi bir kenara bırakıp keyif dolu bir günü İstanbul Marriott Hotel Asia’nın havuz başında geçirebilirsiniz. İstanbul Marriott Hotel Asia açık ve kapalı havuzları, 24 saat açık fitness salonu, Spa hizmetleri, restoran ve barıyla konuklarına kaliteli bir hizmet sunuyor. Hafta sonları sadece otel misafirlerini hizmet veren Istanbul Marriot Hotel Asia’nın açık havuzunun hafta içi giriş ücreti kişi başı 100 TL.

ŞİLE RESORT HOTEL

Konuklar açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna, bilardo ve plaj gibi tesis hizmetlerinden yararlanabiliyor. Açık havuz çevresi 1100 m2 olup, şezlong ve şemsiyelerden yararlanarak huzur dolu bir ortamda rahatça güneşlenebilirsiniz. Otelin en alt katında bulunan kapalı yüzme havuzu; sabah saat 10:00’dan itibaren, akşam saat 19:00’a kadar müşterilerin hizmetindedir. Açık havuz için kişi başı giriş ücreti hafta içi 30 TL, hafta sonu ise 50 TL.

SILENCE ISTANBUL HOTEL

Havalar ısınıyor; ısındıkça serinleme istediğiniz daha da mı artıyor? İşte size serinlemeniz için harika bir fırsat. İstanbul’un göbeğinde, kaliteli hizmetle havuzun tadını çıkarın, dilediğiniz gibi serinleyin. Sıcak İstanbul günlerinde 5 yıldızlı bir otelin muhteşem havuzunda eğlenceli bir serinlik… Ataşehir’de Brandium AVM’nin yanında yer alan Silence İstanbul Hotel’de; hafta içi açık havuz kullanımı kişi başı 75 TL, hafta sonu ise 100 TL. Havuz girişi, havlu ve şezlong kullanımı dahil! 0-6 yaş ücretsiz!

NOVOTEL ISTANBUL CITY WEST

İstanbul’un karmaşasından bir günlüğüne kaçış planı hazırladık… Nasıl mı? Önce usta şeflerin elinden çıkma nefis geç kahvaltı ile güne başlayın, ardından şehrin tam içinde harika bir havuz sefası keyfi sürün! Zeytinburnu’nda yer alan Novotel İstanbul City West’te bu yaz iki keyif bir arada!

SİLİVRİ ESER DIAMOND HOTEL

Editör: TE Bilişim