Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk yayınlanan yazısında Alaattin Çakıcı ve Sedat Peker’in barıştığını, Peker’in kısa süre sonra Türkiye’ye döneceğini yazdı.

Saygı Öztürk yazısında Çakıcı ve Peker’in sevdiği hatırlı bir dostun arabulucu olarak sulh sağladığını iddia etti.

KİM BU ORTAK DOST?

Gazeteci Sabahattin Önkibar yayınladığı videoda Çakıcı ve Peker görüştürüp barıştıran ismin Mehmet Ali Yılmaz olmadığının altını çizerek Atilla Yıldırım olduğunu söyledi.

Önkibar videosunda şu ifadelere yer verdi “Evet böyle bir telefon konuşması doğru. Çok sayıda isim ile konuştum. Ben Rizeliyim ama Trabzon Talebe Yurdunda kaldığım için bütün çevrem Trabzonlu arkadaşlarından oluşuyor, dolayısı ile hem Çakıcı'ya hem Sedat Peker'e yakın isimler ile birebir konuşmalarım oldu.

Onları buluşturan zannedildiği gibi Mehmet Ali Yılmaz değil. Trabzonspor eski kulüp başkanı değil.

Mehmet Ali Yılmaz hem Çakıcı’ya hem de Sedat Peker’e yakın olduğu,sevdiği biliniyor. Hayır Mehmet Ali Bey devrede değil.

Devrede olan ismi açıklıyorum. Atilla Yıldırım.

25 yıldan fazla bir zamandır, hem Alaattin Çakıcı'nın hem Sedat Peker'in en yakın arkadaşları, yakın dostları ikisi ile hala dost kalabilen biri, ikisini de çok seven biri ve bu sevgisinden ötürü araya girmiş, ricada bulunmuş ve “Aranızda zaten bir şey yok, şeytanları def edin” diyerek bu iki ismin diyaloguna vesile olmuş.