İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Elazığ depremi ziyareti sonrasında Erzurum’a kayak yapmaya gitmiş büyük tepki almıştı.

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İBB Meclisi'nde konuşma yaptığı sırada CHP’lilere, deprem sırasında ne yaptıklarını sordu. Ak Parti sıralarında cevaplar gelirken, AK Parti Meclis üyesi Mehmet Akif Aşıkkutlu İmamoğlu’nun Erzurum ziyaretini hatırlatarak, Kayak yaptılar dedi.

Bu sataşmaya oldukça sinirlenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ‘Kayak takımı g.tüne girsin’ dedi.

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ettiği hakareti duymadığını ama diğer Ak Partililerin kendisine mesajla gösterdiklerini dile getirerek, o ifadeyi kullanmak istemediğini, Ak Parti’den özür dilenmezse meclisi terk edeceklerini söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise bu durumun grupla alakası olmadığını, kendisi ile ilgili olduğunu söyleyerek, o Ak Partili ile özel görüşeceğini açıkladı.

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İmamoğlu’nun bu açıklamasında tatmin olmadıklarını ve Meclisi terk edeceklerini söyledi. Bu durum karşısında AK Partili meclis üyeleri salonu terk etti.

O sinkaflı küfrün muhatabı AK Parti Meclis üyesi Mehmet Akif Aşıkkutlu ise uluorta edilen küfrün özrü gizli olmaz diyerek tepki gösterdi ve özrü kabul etmedi.

İmamoğlu Özür diledi

AK Parti Meclis üyesi Mehmet Akif Aşıkkutlu daha sonra sosyal medya hesabından Meclis oturumu sonrası İmamoğlu’nun yanına gelerek kendisinden özür dilediğini açıkladı.

Editör: TE Bilişim