IYI Parti kuruldu.

Kimileri bunu coşkuyla karşıladı, kimileri hemen taciz ateşine başlayıp karalama kampanyaları başlattı, kimileri de uzaktan bakıp, bu yeni oluşumun beklentilerini karşılayıp karşılamayacağını gözlemleme çabasına girişti.

Yetkili kurullar oluştu, görevler belli oldu, İl-İlçe atamaları yapılmaya başlandı.

An itibariyle partinin sadece Meral Hanım’ın karizması ve güvenilirliği ile dönen bir yapı olmayacağı, ekibin de en az hanımefendi kadar kıymetli ve değerli olduğunun gösterilmesi gereken periyoda girilmiştir.

Peki bu nasıl olacak ?

Elbetteki icraatlarla.

Meral Hanım, meclisteki vekiller, teşkilatlar, sosyal medya idarecileri farklı alanlarda ama senkronize olarak çalışmalıdırlar.

Meral Hanım kendisinin de beyan ettiği gibi memleketi karış karış dolaşmalı, projelerini anlatmalıdır.

Vekiller, bu Milletin uzun zamandır hasretini çektiği muhalefet özlemini dindirmelidirler. Aynen Cennetmekan Başbuğ’umuzun 4 vekille TBMM’ni titrettiği dönemde olduğu gibi sert muhalefet yapmalı, bugüne kadar söylenmeyeni söylemeli, yapılmayanı yapmalıdırlar.

Evet CHP zaman zaman takdir edilecek muhalefet yapıyor ama maalesef bu toprakların en az %60 ı onları ve söylediklerini dikkate almıyor. Hatta tezlerine karşı kafalarında anti tez geliştiriyorlar.

Bu sebeple IYI Parti vekilleri tarihi bir yükü omuzlamış bulunmaktadırlar.

Onlar tüyü bitmemiş yetimin hakkının peşinden koşmalı, her türlü kanunsuz, hukuksuz işin takipçisi olmalı, beşeri adaletin en şaşmaz biçimde tecellisi için mesai harcamalıdırlar.

Teşkilatlar ayakkabı üzerine ayakkabı eskitmeli, Milletimizle hemhal olmalı, düğünlerinde halay çekip, cenazelerinde saf tutmalıdır. Bu fakir Millet, artık başlarına gelebilecek her türlü felakette, haksızlıkta yalnız olmadığını bilmeli, anlamalıdır.

Gelelim Sosyal Medya’ya :

Resmi hesaplar dışında , bir sürü gönüllü vs hesabı açılıyor. İl, ilçe, gönüllü, sevdalı hesapları kontrol altında tutulmalı, kullanılacak dile, verilmek istenen mesajlara, cümle yapısına dikkat ederek paylaşımlar yapılmalıdır.

IYI Parti’nin Büyük Türk Milleti’ne IYI gelmesi için, aslolanın VATANIN ÂLİ MENFAATLERİ olduğu bir an bile unutulmadan yürekler ortaya konulmalıdır.