Türkiye’nin artık IYI bir umudu var.

Geleceğimize bugün dünden daha IYImser bakabiliyoruz.

21 aylık mücadelenin ardından Meral Akşener liderliğindeki IYI Parti, verdikleri oyun karşılığını almak isteyen vatan, millet, bayrak sevdalılarının büyük beklentileri eşliğinde kuruldu.

Ay yıldızlı şanlı al bayrak şu an daha mutlu zira artık Türk’e has bu turkuaz semalarla çevrili vatanımızın bağrında hiç kimseye göndere paçavra çektirmeyecek bir bir IYI lik hareketi var.

Türk Milleti bugün daha güçlü çünkü teröristle müzakere değil mücadele edecek IYI insanlar organize oldular.

Vatanseverlerin yüzü daha çok gülüyor, artık “TÜRKÇÜ” olmayı bölücülük değil, kalbin üstünde taşınan şeref madalyası kabul eden IYI ler devreye giriyor.

Bundan yaklaşık 800 sene evvel Batı Türk Devletinin zincirdeki son halkası olacak devletin kurucu gücü olan IYI boyunun evlatları, zamane Türk Devletini yönetebilmek için bugün Bismillah diyor.

PARTİNİN İSMİ TESADÜF OLAMAZ…

Partinin tanıtım toplantısında dev ekrana ismi ilk kez yansırken gördüm, benimle birlikte herkes te görmüştür resmen ve alenen IYI (KAYI) yazıyordu. İşte o an budur dedim. Olay tam da budur.

Kelime anlamı olarak güç, kudret, kuvvet sahibi manalarına gelen KAYI, Oğuzların 24 boyundan bir tanesidir. Kayı Han’ın dedesi Oğuz Han, babası ise Gün Han’dır.

Oğuz Han ve Gün Han Anadolu’ya ilk geldiklerinde AHLAT’a yerleşmişlerdir. Kayı Boyu Batı Türk Devleti’nin o zamanki son halkası Devlet-i Aliyye’nin kurucu gücü olmuş, özellikle Balkanlardaki fetihlerde çok önemli rol oynamıştır.

İşte bugun IYI Partinin verdiği mesaj, yıllardır siyasi iktidar tarafından geri plana atılan, bölücü olmakla bile suçlanan bir gücün, bir Milletin titreyip kendine gelmek için organize olduğudur.

IYI ler atalardan miras emaneti hor kullananlardan hesap sormaya, TÜRK Devleti’ni TÜRK Devleti gibi yönetmeye geliyor.

Allah IYI Partiyi ve bütün IYI leri korusun.

İlk adım Mübarek olsun.