İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, Halk TV'de Gürkan Hacır'ın sunduğu Şimdiki Zaman Siyaset programında hafta sonu gerçekleştirilen İYİ Parti'nin 2. Olağan Kongresi'nde yaşanan 'listeye yazılmayacaklar' krizine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Halk TV'de Gürkan Hacır'ın sunduğu Şimdiki Zaman Siyaset programında Prof. Dr. Barış Doster, gazeteciler İsmail Saymaz, Elfin Tataroğlu ve Barış Yarkadış hafta sonu gerçekleştirilen İYİ Parti'nin 2. Olağan Kongresi'nde yaşanan gelişmeleri masaya yatırıldı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Temizer Halk TV’deki programa telefon bağlanarak “Bu liste işinin bir bedeli olmalı ve bu bedel ödenmeli ve sayın genel başkanın eli rahatlatılmalı” dedi. Program sunucusu Gürkan Hacır daha net bir cevap istemesi üzerine Temizer “bu işin muhattabı Koray Aydın’dır ve istifada bir müessedir” dedi.

Halk Tv canlı yayınına katılan İYİ Parti Milletvekili Yavuz Temizer yapmış olduğu açıklamada;
''Pazar günü yapılan kongrede haksızlıklar yapılmış, talimatla İYİ Parti şekillendirilmeye çalışıldı. İhanet genel başkanımıza yapılmıştır. İsyanımız bunadır. İYİ Parti üzerinden kirli hesaplar yapanlara cevabımız sert olacaktır.
Birileri parti içerisinde hizipçilik ve komitecilik yapamaz. Bu sorumlular bedel ödemeli ve Sayın Genel başkanın eli rahatlanmalıdır.
Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın bu yaşananların sorumlusudur. Koray Aydın İstifa etmelidir.''
dedi..

Öte yandan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Temizer Koray Aydın’ı sosyal medya üzerinden düelloya davet etti. 
Temizer, sosyal medya hesabından şunları yazdı:
''İstediğin tv kanalında kongrede neler yaptığını konuşalım. Yaptığın komitacılığı ve hizipçiliği ve partiye verdiğin zararı masaya yatıralım. Kararı da millet versin.''