Bazılarınızın sende kimsin dediğini ve hatta sövmeye dahi yeltendiğini duyar gibiyim. Haddimi bilmez veya meczup ise hiç değilim. Sayın Meral Akşeneri 2013 yılında evinde ziyaret edip, MHP Genel Başkanı adaylığı için iknaya çalışanlardan, partileşmeye kadar yanında olanlardanım??? Ancak gelinen süreçte Sayın Meral Akşener'in istifa etme resti kabul edilemez.

Sayın Meral Akşener gayet iyi bilir ki parti kurulmasına ben hep karşıydım. Ancak etrafındaki malum kişiler MHP’de değişim adına başlatılan bu süreci partileşme aşamasına getirdi. Üç beş kişide vekil oldu. Ancak Sayın Meral Akşener’e umut bağlayan milyonlar, inanıp ocağını partisini inançlarını bırakıp gelenler, eline kına yakıp meydanlara çıkanlar, bir umut diyenler yüz üstü kaldı.

Biz Anadolu'nun çığlığıyız, biz umut biz yarınlarız. Biz ülkücü, milliyetçi iktidar özleyen, iş yönetime gelince; Esma hanımdan dahi randevu alamayan, size ise yetişmesi mümkün olmayan gerçek ülkücüleriz.

Şimdi ÇOK NET BELİRTİYORUM YA PARTİLEŞME VEBALİNİ ALDIĞINIZ, ÜLKÜSÜNDEN PARTİSİNDEN KOPARDIĞINIZ ÜLKÜCÜLERİN; ANADOLU'DA ÜLKENİN PEŞKEŞ ÇEKİLMESİNE KARŞI ÇIKAN VATANSEVERLERİN UMUDU OLARAK ETRAFINIZDAKİ LEŞ KARGASI DEVŞİRMELERİ TEMİZLEYİP PARTİNİN BAŞINA DİMDİK GEÇİN.

YADA BENİ ÇOK İYİ TANIYORSUNUZ GENEL BAŞKAN ADAYLIĞIMA OLUR VERİN.

2011 yılında MHP Merkez Disiplin Kurulu üyesi iken, Ülkücü iktidar, Milliyetçi devlet özlemi ile Sayın Dr. Devlet Bahçeliyle görüşmüş ve Sayın Dr.Devlet Bahçeli ve ekibinin ülkücü iktidar hedeflemediğini belirtmiş; "ben Ülkücü iktidar istiyorum", diyerek görevlerimden istifa etmiş; Sayın Dr.Devlet Bahçeli ve ekibini istifaya çağırmıştım.

Bu açıklamam internet sitelerinde mevcuttur. Sonrasında sürekli MHP’de değişim için çalıştım. Şuan ki İYİ partinin bazı Genel Başkan yardımcıları ise Sayın Dr.Devlet Bahçeli'nin kapısının önünde milletvekilliği sırası bekliyorlardı…. Ümit Özdağ İstanbul'dan seçilemeyecek 5.Sıraya dahi razı olmuştu.

Şimdi net söyleyeyim ki; İYİ parti 7 aylık parti diyenlerle yola devam ettiği için bu sonucu aldı. İlk kurulduğunda %20 lerle yola başladı. Çünkü kuruluş öyküsü 6 yıllıktı.

Sonrasında ahbap çavuş ilişkileri ve çil akçelerle milletvekilliği sıraları peşkeş çekildi.

Birileri yediği yemeğin, kaldığı otelin diyetini ödeyenlerce aday yapıldı. Birileri selam götürüp aday oldu. Sonuç ne olacaktı sanıyorsunuz. Ancak unutmayın ki Anadolu'nun çığlığı beklenen dip dalga daha vurmadı. Anadolu'nun sessiz çığlığı adına; SAYIN MERAL AKŞENER YA BU VEBALİ KALDIR, ÖZÜNE DÖN?? DİMDİK PARTİNİN BAŞINA GEÇ!!! YA ANADOLUNUN ÇIĞLIĞINA ELVER… Ya da Genel Başkanlığa adayım…

Sayın Dr.Devlet Bahçeli gerçekten dürüst bir lider, gerçek bir devlet adamıdır. Ancak ülke yönetiminde ülkücülerin rolü konusunda düşüncemiz farklıdır. 2011 yılında istifam öncesi Sayın Dr.Devlet Bahçeli ile konuşmamda “..Sayın Genel Başkanım Gaziantep’e kontenjan vermeyin, size en az 3 vekil gönderelim, gönderemez isek işte benim, il başkanının ve 9 ilçe başkanın istifası demiştim. Kendisi ise gülerek; bana 3 değil 5 vekil gönderseniz ne olur? Ben başbakan olsam ne olur diyerek cevap vermişti. Devamında iktidar olmak, başbakan olmak başka şey devlet adamlığı, devlet yönetmek başka demişti… Ben ise, Sayın Genel Başkanım ben farklı düşünüyorum, milliyetçi, ülkücü bir iktidar düşlüyor ve hedefliyorum. Bu şartlarda sizinle aynı çizgide olamayız diyerek ayrılmıştım…”

Gelinen süreçte Sayın Dr.Devlet Bahçeli ilkesinden taviz vermemiştir. İnandığı uğurda nefsini dahi geriye almıştır. Geçmişte devletin bekası için Sayın Rahşan Ecevit’in hakaretini duymazdan gelip üçlü koalisyonu kurmuştur.

Sonrasında şahsına dahi hakaret eden Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı Başkanlık rejimine taşımıştır.

24 Haziran seçimlerinde Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı MHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterip seçtirmiştir. Gerçek bir devlet adamıdır. Ancak benim düşlediğim lider değildir.

Ben Ülkücü iktidar istiyorum. Ülkücüler vatanın gerçek sahibi olsun istiyorum. Ülkü Ocakları ilim irfan yuvası olsun istiyorum. Erciyes kurultayına tüm dünya TÜRKLERİ çağrılsın istiyorum. İşte biz böyle bir düş uğruna MHP de değişim diye yola çıktık. Asla Sayın Dr. Devlet Bahçelinin kişiliğinden devlet adamlığından şikayet etmedik. Etmeyiz, Ettirmeyiz de…

Yola çıkar iken, asla partileşmeyi düşünmedik. Ancak imza ve kurultay sürecinde bir takım kişiler bilerek veya bilmeyerek süreci partileşmeye getirdi. Ve parti kuruldu. Anadolu'nun bir anda çığlığına dönüştü. Fakat akabinde hiç ismini duymadıklarımız kurucular kuruluna girdi. Divana yerleşti. Milletvekili yapıldı. Bizler mi tabiî ki yalakalardan yer bulup yaklaşamadık dahi??

Esma hanımla dahi görüşemez olduk….

İktidar hedefi ile yola çıkan, seçimlere ilk defa giren partinin il başkanı milletvekilliği listesi sıralaması için Ankara genel merkeze gittiğinde görüşecek muhatap bulamadı.

Şimdi hangi başarısızlığın hesabı soruluyor. Sayın Ayfer Yılmaz ne zaman geldi? genel başkan yardımcısı oldu, ne zaman gitti.

Bu parti Anadolu'nun çığlığı, Bozkurtun uluması olarak kuruldu.

Bir şirket olarak değil ki CEO arayalım… Partiye İthal, şahsi menfaat peşinde olan, otel parasına milletvekilliği sırası veren, Sayın Devlet Bahçeliye koşulsuz biat eden Genel Başkan yardımcıları getirildi.

Milletvekilliği sırası verildi. Tanıtım platformunda ikinci sıraya yazılan milletvekili adayının kim olduğu dahi soruldu.

Partinin yerini bilmeyen, adaylık başvurusu olmayan, Cumhurbaşkanlığı imza kampanyasında Sayın Meral Akşeneri aday dahi göstermeyen kişiler birinci sıraya getirilip vekil yapıldı.

Hepsine kulak tıkadık.

Biz Ülkücüyüz kulağımızı tıkar, gözümüzü kapar mevzu vatan olunca görevimizi yaparız dedik.

ARTIK KULAĞIMIZI TIKAMAYACAĞIZ, GÖZÜMÜZÜ KAPAMAYACAĞIZ. YOLUMUZDAN DÖNMEYECEĞİZ.

BAŞLADIĞIMIZ YOLDA YÜRÜYECEĞİZ. ÜLKÜN İÇİN, ÜLKE İÇİN YOLA ÇIKTIYSAN KIZMA KÜSME ZAMANI DEĞİL SAYIN MERAL AKŞENER GÖREV BAŞINA AMA DEVŞİRMELERDEN VE ŞAHSİ HESABI OLANLARDAN ARINARAK… YOK GÖREVE GELMEM DİYORSAN YOLUMUZU AÇ EL VER GENEL BAŞKAN ADAYIYIM. ÜLKE İÇİN, ÜLKÜ İÇİN, TURAN İÇİN, KIZIL ELMA İÇİN, ANADOLUNUN SESİ İÇİN GENEL BAŞKAN ADAYIYIM.

Ziraat Mühendisiyim, diplomamı parayla almadım. 100.Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesinden aldım. Öğretmenin, lütufla almadım. Gaziantep Üniversitesinden aldım. Avukatım babam parayla almadı. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezunum.

Köyde öğretmenlikte yaptım, Çevre Bakanlığında Mühendislikte… Ben Anadolu'nun sesiz çığlığının dile gelmesi adına adayım.

Umutları için yola çıkanlar için adayım. Ülke için adayım. İYİ Partinin Ülkenin umudu olması için adayım.

Son söz; Sayın Meral Akşener ya Ülken, Ülkün, sana İnan gönül verenler için, Ülkenin umudu diye karşılıksız eline kına yakarak arkana düşenler için partinin başına geç!!!

Yada etrafındaki leş kargalarına meydanı bırakma Anadolu'nun sessiz çığlığına el ver yolumuzu aç….