İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya yumruklu saldırı gerçekleşti.

İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Halk TV'de İpek Özbey'in sunduğu programa katılarak gündemi yorumladı. Kavuncu, program sonrası Halk TV'den ayrıldığı sırada kimliği belirsiz bir şüpheli tarafından yumrukla saldırıya uğradı.

Saldırgan, Kavuncu'ya Bakırköy'deki Halk TV binasından ayrıldığı sırada yanına gelerek, "Bir şey sorabilir miyim?" dedi. Saldırgan, Kavuncu'ya bu sırada yumruk attı.

KORUMA ÇEKİLMİŞTİ

Kavuncu'ya tahsis edilen korumanın gerekçe gösterilmeden alındığı öğrenildi.

İLK AÇIKLAMA!

Uğradığı saldırı sonrası Halk TV canlı yayınında açıklamalarda bulunun İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, durumunun iyi olduğunu belirtirken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bunlar daha iyi günleriniz" sözünü hatırlatarak "Bu lafın nereye gideceği düşünülmelidir" dedi.

Saldırı sonrası Halk TV'de Can Coşkun'un sunduğu Haber Masası programına katılan Buğra Kavuncu, "İpek hanımla yaklaşık bir saat süren bir canlı yayınımız vardı. Alçakça bir saldırı. Kaçtı tabii. Arkadaşlarımız yakalamak için çaba gösterdiler. Münferit bir hadise olarak değerlendirmekten çok bu iklimin nasıl yaratıldığına bakmak lazım. Naif bir insanım yapı olarak. Zaman zaman arkadaşlarımız eleştirmiştir. Korumalarım vardı. O korumaları da biz talep etmemiştik. Açıklanmayan bir sebeple de korumalarımız alındı. Yerel seçimlerden sonra. Bunlar daha iyi günleriniz lafının bir Cumhurbaşkanı tarafından söylendikten sonra nelere yol açacağı düşünülmeli" dedi.