İYİ Parti kurucusu Av. Oğuzhan Türk isyan etti.

Türk katıldığı televizyon programında, "İktidar olmamız için Ak Parti seçmenine ulaşmamız lazım, burada bir sıkıntı var. Ak Parti'ye yarayacak politikalar yapıyoruz" dedi. Kurucusu olduğu partiye yönelik eleştirilerle gündeme gelen İyi Parti kurucusu Av. Oğuzhan Türk ilk defa, KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara'nın konuğu oldu ve partisine neden eleştiride bulunduğunu anlattı. 

"İYİ PARTİ KESİNLİKLE ÜLKÜCÜ BİR PARTİ DEĞİL" 

"İyi Parti kesinlikle ülkücü bir parti değil. Partinin kuruluş aşamasında biz ülkücüler olarak yeni kurulacak bir partinin ülkücü iddiayla ortaya çıkmasının MHP'den öteye geçemeyeceğini öngörüyorduk" diyen İyi Partili Türk, "Toplumun ihtiyacı olan daha iyi ülkücü bir parti değil toplumu normalleştirecek yeni bir yapıdır" diye konuştu. Oğuzhan Türk, İyi Parti'yi, "Ülkücülerin içinde olduğu bir merkez parti" olarak ifade etti ve İyi Parti'nin tüm ideolojileri kucaklama hedefiyle yola çıkan bir parti olduğunu söyledi. 

"İKTİDAR OLMAMIZ İÇİN AK PARTİ SEÇMENİNE ULAŞMAK LAZIM BURADA BİR SIKINTI VAR"

Partisine yönelik eleştiriler getiren Türk, iktidar olmak için Ak Parti seçmenine ulaşmaları gerektiğini söyleyerek, "Burada bir sıkıntı var. MHP'nin küsenleri, CHP'nin kendi partisini beğenmeyenleriyle olmaz. CHP ve MHP'nin oylarının tamamını bile alsak iktidar olamayız" dedi. Oğuzhan Türk, İyi Parti politikalarının Ak Parti seçmenine de hitap etmesi gerektiğini söyleyerek, CHP'nin İyi Parti'ye ilgisinin daha fazla olduğunu dile getirdi. Türk, İyi Parti'nin Ak Parti'ye yarayacak politikalar ürettiği eleştirileri olduğunu söyleyerek bu eleştirilere hak verdi. İyi Parti'nin Ak Parti seçmenine yönelik daha kuvvetli, daha inandırıcı politika üretmesi gerektiğini savunan Türk, "MHP'de gördüğümüz aksaklıklar burada da var" dedi ve parti yönetiminin belirlenmesinde haksızlıklar yapıldığını ileri sürdü. Türk, "Birilerinin birilerine yakın olması atama sebebi olamaz. Bunun en son nerelere vardığını MHP'de gördük" diye konuştu.