İYİ PARTİ Denizli Milletvekili Yasin Öztürk 1 Kasım 2018'de TBMM kürsüsünde bir konuşma yaptı.

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Meclis kürsüsünde "FETÖ'nün siyasi ayağı"na ilişkin açıklamalarda bulundu. Öztürk, Fahrettin Keleştemur'un FETÖ ele başı Fethullah Gülen ile görüştüğünü iddia etti. Keleştemur'un Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanı olduğunu ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın elinden ödül aldığını ifade etti. Kürsüden elindeki fotoğrafları sallayarak "AKP milletvekillerini turistik gezi gibi ABD'ye götüren, FETÖ ile randevularını ayarladığı kişi olduğu iddia edilen FETÖ ile boy boy fotoğrafları olduğu halde hala Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanı olan Fahrettin Keleştemur'un FETÖ ile fotoğrafı var, Tayyip Bey de kendisine ödül vermiş.

Bu fotoğrafa iyi bakın. İçinizde 12 milletvekilinden hala 5 tanesi burada sıralarda oturuyor. Hatta sayın başkanım biri de sizin yanınızda oturuyor, Burdur milletvekiliniz. Niye FETÖ'ye gittiğinin izahatını dahi yapmadan burada milletvekili olarak oturuyor. Bu adamları FETÖ ile yan yana getirenler sizlersiniz. Sizin FETÖ ile yaptığınız mücadelenin örneği ise işte bu fotoğraf. Ayakta durup sürahiyle su tutan, sakilik yapan içeride, oturanlar ise AKP'nin halen borazanlığını yapan kişiler." dedi.

BÜYÜK GAF

İYİ PARTİ Denizli Milletvekili Yasin Öztürk fotoğraftaki kişinin Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur olduğunu sanarak büyük bir gafa imza attı. Çünkü fotoğraftaki kişi aslında Büyükelçi Kenan Gürsoy'dan başkası değildi.