Murat İde ve Nedim Şener arasındaki sataşmalara kaynak olarak, güya Murat İde’yi savunmuş gibi görünmek adına olmadık paylaşımlarda bulundu.

Bir çok MHP’linin ve siyasinin İYİ Parti’ye İP dediği gerçeğini unutan Öztürk sosyal medyadaki tartışmasıyla seviyesinin durumunu ortaya çıkardı.

Öztürk Nedim Şener’in “İP’nin soytarısı @Murat_ide niye rahatsız oldun, Talat Atilla bile yalanın kaynağı CHP’liler dedi, sen de bu senaryonun parçası mısın?” paylaşımına sözde sözcük oyunu yaparak “İp ne? Kendin birilerine soytarılık yapıyor olmalısınki, herkesi kendin gibi sanıp çamur atıyorsun. Sen kimin soytarısısın?” dedi.

Bu paylaşım karşısından Posta yazarı Nedim Şener ise “İP ne diye soruyor, AKP gibi CHP gibi MHP gibi parti kısaltması. Ha bir de senin yazdığın gibi İp var, o da senin gibi kuklaları oynatmaya yarar” dedi.

Denizli İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk bu cevaba “? Var diye soru sorduğumu sandın. Şimdi direk söylüyorum İp ne , Ağababalarına bile İYİ demeyi öğrettik , sana da bir gün İYİ demeyi s .. s.. öğreteceğiz.” Dedi.


 

Editör: TE Bilişim