İYİ Parti’li Şükrü Kuleyin Çay TV’de Zeki Gökçe ile Dernekler Konuşuyor programına katıldı.

Çok çarpıcı açıklamalarda bulunan Kuleyin İmamoğlu İstanbul’da belediye başkanı olduğu için Trabzonspor’un şampiyon olamayacağını söyledi.

İYİ Parti’li Şükrü Kuleyin “Fatih Sultan Mehmet bir İstanbul’u feth etmiştir bir de Trabzon’u. Trabzon çocuğu Fatih Sultan Mehmet’in fethettiği İstanbul’un belediye başkanı.

Trabzonspor’un yöneticisi, halen Trabzonspor divan kurulu üyesini tebrik edemedi.

İmamoğlu kimleri idare ediyor şuanda. Milyonlarca Fenerbahçeliyi, milyonlarca Galatasaraylıyı, milyonlarca Beşiktaşlının şehri emini.

Tabi şampiyon olamazsın. Şampiyon niye olamadık diye soruyorsun ya. Olamazsın kardeşim.” ifadelerini kullandı.

Zeki Gökçe’nin hazırlayıp sunduğu Dernekler Konuşuyor programının bu haftaki konusu Trabzonspor oldu.

İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi aynı zamanda Trabzonspor Divan Kurulu Üyesi olan Şükrü Kuleyin Trabzonspor’un tüzüğündeki bir maddeyi değiştirdiğini dile getirerek’’ Madde madde tüzükler geçerken 41’inci maddeyi kitapçıkta fark ettim.

Madde de Trabzonspor’a Başkan olabilmek için 5 yıl yöneticilik yapma şartı var. Durumu başkan Ağaoğlu’na söyledim. Berat bey o zaman bakan şu an siyaseti bıraktı Trabzonspor’a Başkan olamıyor. Süleyman Soylu Siyaseti bıraksa başkan olamıyor.

Trabzonsporluluğu tartışılmayan Koray Aydın Bey siyaseti bıraksa çok sevdiğim takımıma geleyim başkan adayı olayım dese olamıyor. Burada sesleniyorum siyasetçiler, Trabzonsporlu İş adamları benim sayemde Trabzonspor Başkanlığına aday olabilirle’’ dedi.