Askeri Hastanelerin 2016 yılında KHK ile Sağlık Bakanlığına devrinin ardından çürük rapor alanların sayısı 2015 yılına göre %15 lik devasa bir artışla 58.000'den 66.500 kişiye yükselmiştir. 2017 yılının ilk yedi ayında 30.000 kişi daha çürük raporu alarak askerlikten muaf tutulmuştur.

Şanlı Türk Ordusu kavruk Anadolu evlatlarından oluşan Mehmetçik'leriyle Afrin'de teröristlere gereken cevabı verirken Büyük Türk Milleti adına soruyoruz :

Bu raporlar gerçekten askerlikten muaf tutulma şartlarına haiz olanlara mı verilmiştir, yoksa dünya üzerinde var olduğundan beri asker bir Millet olan Türkler arasında çeşitli entrikalarla atalarının geleneklerinden kaçma yolunu tercih edenler mi vardır ?

Kimdir bu çürük raporu alanlar ? İsim isim bütün şeffaflığıyla bilmek ve de öğrenmek istiyoruz.

Aralarında siyasiler, siyasilerin yakınları var mıdır ?

Biricik evlatlarını ellerini kınalayarak Türk Milletine kurban olsunlar diye askere gönderen vefakar, cefakar Türk Anaları adına, "Vatan Sağolsun" diyen mağrur Türk Babaları adına bu işin kurumsal olarak takip edilmesi gerekmektedir.

Milletten aldığı güçle İYİ Parti hemen meclisteki vekillerini harekete geçirmeli, bu listelere isim isim ulaşabilecekleri bir soru önergesi vererek konunun takipçisi olmalıdır.

Milli Savunma Bakanlığının daha önceki benzer bir soru önergesine verdiği "kayıt tutulmamaktadır" cevabı zinhar yeterli değildir.

İYİ Parti mutlaka ve mutlaka o isimlere ulaşmalı, çürük raporu alan kişilerin siyaset ve siyasilerle olan bağlantılarını ortaya çıkarmalıdır.

Büyük Türk Milletinin meclise gönderdiği temsilcilerinden beklentisi budur.

Allah bütün Kahraman Mehmetçiklerimizin yar ve yardımcısı olsun.