Sosyal medya platformu TikTok'ta birbirinden ilginç ve esrarengiz videolar paylaşılmaya devam ediyor.

TikTok'ta Türk definecilerin zor anlarının yer aldığı video ise en çok izlenenler arasına girdi.

Türk defineciler, bir süredir üzerinde araştırma yaptıkları bölgeye bir kez daha giderek define olduğunu düşündükleri yeri kazmayı kararlaştırdılar. Bu sırada toprağın altından çığlık sesleri yükseldi. Define avcıları büyük şok geçirdi.

Topraktaki bilinmeyen cisim veya cisimler, definecileri yanlarına yaklaştırmadı. Bunun üzerine içlerinden biri ufak saplı baltayı eline aldı.

Sap kısmıyla önce bir daire yaptı. Ardından da korku filmlerinde çizilen figürün benzerini dairenin içine çizdi. Arkadaşlarına olumsuzluk yaşanması durumunda daire içine girince bu alanın kendilerini koruyacağını ileri sürdü.

ÜSTÜ KAN OLDU

Bunun üzerine içlerinden biri baltayı toprağa vurmaya başladı. Bu sırada toprağın altında hareketlenme oldu. Topraktan gelen sesle neye uğradıklarını şaşıran definecilerden birinin sol bacağı kan içinde kaldı. Tüm define avcıları kaçmaya başladılar. Ardından çizdikleri dairenin içine girerek durum değerlendirmesi yaptılar.

İddialara göre, daireyi çizen kişi burada kabile halinde cinler yaşadığını ileri sürdü. Olayın ardından büyük korku yaşayan Türk defineciler, şimdilik aynı bölgeye yeniden gitmeme kararı aldı. Ancak videodaki ormanlık alanın nerede olduğu henüz bilinmiyor.

Bu olayın kurmaca mı yoksa gerçek mi olduğunu da tam bir muamma konusu oldu.

Editör: TE Bilişim