İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın kaçak çiftliği gündemden düşmüyor. Dün resmen yıkım kararı uygulamaya konulduktan sonra gebe hayvanların taşınması için yıkım dün durdurulmuştu.

4 KİŞİ SALDIRDI

Bugün devam eden yıkım çalışmalarına gazeteciler de haber yapmak için katıldı. Ancak Lütfü Türkkan’ın kaçak çiftliğinde 4 kişi İHA Muhabiri Mustafa Uslu’ya tekme tokat saldırdı.

Kaçak çiftliğin yıkımının haber yapılmasını istemeyen saldırganlar Mustafa Uslu’nun Drone aletini ve kamerasını kırdı. Öte yandan görüntülerde de görüldüğü gibi Mustafa Uslu’nun yüzü kan revan hale getirildi.

A Haber’den Hakan Süer de Mustafa Uslu’yu yanına alarak gazeteciye atılan dayağı kamuoyuna duyurdu. Ambulansla hastaneye kaldırılan Uslu’nun sağlık durumu yapılan kontrollerin ardından belli olacak.

Dört saldırgandan birinin Lütfü Türkkan'ın şoförü olduğu gelen bilgiler arasında.

TÜRKKAN’DAN KÜFÜR GİBİ AÇIKLAMA!

Lütfü Türkkan konuyla ilgili Twitter hesabından paylaşım yaptı.

Türkkan paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Dilovası’ndaki ahırların yıkımı esnasında, görevini yapan İHA Muhabiri Mustafa Uslu’yu yapılan saldırıyı büyük üzüntüyle öğrendim.

Basın özgürlüğünün ve emekçilerinin her daim yanında olmuş bir siyasetçi olarak, bu çirkin olayın takipçisi olacağım.”

MERAL AKŞENER'İN BASIN DANIŞMANI MURAT İDE BASININ YANINDA YER ALDI!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Basın Danışmanı Gazeteci Murat İde'den konuyla ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi.

Twitter hesabından paylaşım yapan İde şu ifadeleri kullandı:

"Dilovası'ndaki üzücü olayı

@LutfuTurkkan

benden öğrendi. Meslektaşlarımla ilgili hassasiyetinin ve üzüntüsünün de şahidiyim. Bu olayın,samimiyetle takipçisi olacağını biliyorum. Mustafa Uslu kardeşime ve

@ihacomtr

ailesine geçmiş olsun. Meslektaşı olarak tereddütsüz yanındayım."

Editör: TE Bilişim