MHP seçim hezimeti ile gündemine gelen çözüm önerilerinden kaçması,başka hezimetlerin kapısını aralıyor!

Sn. Hürmetli genel başkan’a kendisine karşı olan,muhalif olan herkes hepimiz iki sene önce susalım,destek verelim MHP iktidar olsun diye sustuk ve gerçekten destekledik!

Tarih ve yapılanlar gösterdi ki bu desteği vermekle yanlış yapmışız!

Sn. Genel başkan partimizi Tayip Erdoğan’ı koruma,kollama ve kurtarma partisi haline getirdi eleştirileri bir bir yaşanılarak gerçek olduğunu cümle aleme gösterdi!

Biz buna rağmen hadi bu seçim üstü konuşmayalım parti HDP nin gerisine düşmesin,Baraj altı kalmasın diye her şeyi 1.kasım sonrasına erteledik.

1.kasım sonrası aldığımız hezimetle başta Sn. Genel başkanımız onurlu ve sorumlu davranarak biz başaramadık,artık nöbet değişim vakti geldi diyerek partiyi sağlıklı bir kongreye getirir beklentimizi boşa çıkartarak yine hakaret ve iftiralarla kendi eksikliklerini kamufle etmeye çalışıyor!

Şimdi de tekraren partiye operasyon yapılıyor palavrasının arkasına sığınmamızı ve kendisine destek vermemizi bekliyor!

Yani dava ya ihanete herkes ortak olsun istiyor! Kendisine karşı çıkan eleştiren herkese bir iftira ve yafta çalıyor! Meseleyi mezhepsel hassasiyetlere dayandırarak Sinan Ogan ı ber taraf etmek isterken,Meral Akşener i parti gezmek ve başka yerden gelmekle engellemeye çalışıyor!

ORDAN,ŞURDAN GELDİ TEZİ HÜKÜMSÜZDÜR…

Partiyi 17 yıldır solcu,ateist,liberal,mason,mit mensupları vb vb kim varsa aldı onlarla yönetti.

Onlara dair laf edenleri aforoz etti şimdi kalkmış o şuradan geldi buradan geldi gibi saçma tezlerle bizim zekamızla alay ediyor!

Artık onlar tescillenmiş MHP lidir.Herkesin de aday olma hakkı vardır.

Ülkücülere işkence yapanları kucaklayıp bizi hep dışlayan bir anlayış artık iflas etmiştir.

Bunu kendiside görmektedir!Beyhude çırpınışlarla ortalığı gerip bana yar olmayan kimseye yar olamaz düşüncesi ile milleti tehdit ettirmek daha ileri giderek salona girsinler de göreyim gibi bize hiç yakışmayan ifadelerin akıbeti ülkücüyü ülkücüye kırdırmaktan başka hiçbir işe yaramaz!

Salona geçmişte nasıl girildi ise aynı şekilde girilir efendim. Ve girilecekte…

Selim Kaptan oğlu,Süleyman Sazak,Sinan Oğan,Meral Akşener bize göre vefa katsayısı çok fazla olan birbirinden değerli insanlar olduklarını bu yürekli çıkışları ile kanıtladılar.

Bizim adaylarımızdan beklentimiz öncelikleri kongre ve değişim olması yönünde hareket etmeleridir.

Sn. Bahçeli bu zamana kadar MHP yi değil bizim zaaflarımızı yönetmiştir!

Bu sefer bu tezgaha düşmeyelim sonuç yüzde yüz zaferdir…

Ne olursa olsun MHP yi itibarsız hale getirmeyeceğiz,saygı çerçevesinde gerekirse kavgamızı da vereceğiz ama asla suç işleyerek değil,asla hakka hukuka karşı çıkarak değil.

Ülkücü hareket asil bir hareket olduğunu cümle aleme gösterme imtihanı yaşayacaktır.

Tehditler bizim için komiklik hükmündedir…