İSTANBUL, (DHA) - Kadın girişimci Dilara Zeybek, DZ Luxury markasıyla 5 farklı rengi olan ruj çıkardığını duyurdu. Ürünlerin 2 yıldır üzerinde çalıştığını söyleyen Zeybek, her bir rengine farklı şehir adı verdiklerini dile getirdi.

Dudaklarda maksimum konfor hedeflediklerini belirten Zeybek, "Yıllarca güzellik sektöründeki en iyi markaları deneyimledim, ilham aldım. Amacım dünya markalar ile yarışan hatta onlardan daha iyisi olabilecek bir Türk markası ile ortaya koymaktı, öyle de oldu. 1 milyon liralık yatırım yaptım. Çok kaliteli, dudaklarınızı asla yormayan, ipeksi dokunuşlu ve baş döndürücü renklerle hazırlanmış yüksek kalıcılıkta ürünler çıkardık" dedi.

MAT RUJLAR 12 SAAT KALICI

Her bir rujun üretim aşamasında Türkiye'nin dört bir yanını gezen ve oralardan aldığı ilhamlarla bu şehirlerin isimlerini ürünlerine veren Zeybek "İzmir, İstanbul ,Göbeklitepe, Kapadokya ve Bodrum isimlerinden oluşan rujlarla bu şehirlerde yaşanan gizemli, tutkulu ve benzersiz aşk hikayelerini de sizlerle paylaştım. DZ Luxury ailesi olarak hem dudaklarınızı hem de ruhunuzu şımartacağız. Kadife formunda likit mat rujlar 12 saat kalıcıdır. Uzun araştırmalar ve testler sonucunda ortaya koyduğumuz ürünler, tamamen hayvan ve doğa dostu olup temiz içeriklidir" diye konuştu.

 

 

Kaynak: dha