Baybars bey şunları belirtti: 

Guneydogu Gazileri ve şehitlerinin yakınları için yapmaya karar verdiğimiz ücretsiz dış tedavileri ve implant uygulamaları için ilk adımı atmış bulunmaktayız.bugun derneği ziyaret ederek gerekli irtibatlari sağladık ve bilgileri aldık.

Bundan sonraki kısmı dişhekimi arkadaşlarımızı ilgilendiriyor.dernek bu tür organizasyonlara hazırlıklı ve gerekli irtibat bilgi ve belge konusunda tam donanımlı. Bundan sonrası biz dishekimlerine düşüyor .bizim organize oluşumuza göre herkesin istediği sayıda gazimizi ve şehitlerin 1.derrceden akrabalarını bölgelere göre dağıtıp tedavilerine başlayacağız.istanbulda pilot bölge olarak başlamaya karar verdik.zaten hepi topu yakınları ile birlikte toplam 4000 civarı insanımız var .bu organizasyona 50 dişhekimi katılacak olsa 2 sene gibi bir sürede ayda 3 hasta baksak bile herkese hizmet vermiş oluruz .Avrupa yakasında daha fazla dişhekimine ihtiyacimiz var .

Kendisi gelemeyecek durumda uzuv kaybı yaşayan değerli gazilerimiz içinde kendi bölgemize göre belediyelerden ya da kendi çabalarımızla taşıma konusunda yardımcı olmamız gerekecek.

Tedaviler için teknisyenlik konusunda da halihazırda bize ücretsiz destek verecek teknisyen arkadaşlarımız var.hatta gerekirse sarf malzeme konusunda bile sponsor bulmaya hazırım .

Implant için ise zaten organizasyonu baslatanlardan implance firması yanımızda.

İkinci adım olarak Anadolu yakası Pendik şubeyi en kısa sürede ziyaret edeceğiz .

15 gün içinde derneğe vereceğimiz bir tarihte 40-50 kişilik gibi bir grubu Mecidiyeköy dernekte ziyaret ederek ağız taramasında bulunup aciliyet sırasına göre ilk hastalarimizi agirlayacagiz. Bu konu ve bundan sonraki adımlarda bize destek verebilecek dişhekimi arkadaslarimdan en kısa sürede buradan mesaj yoluyla cevap bekliyorum. Kendi samimi çevreme de telefon vasıtası ile direk ulaşacağım.

Editör: TE Bilişim