Dün gece İstanbul’da kahpe bölücü terör örgütü pkk’nın katliamı ile karşılaştık. Yüce Türk Milleti yine travma geçirdi.

***

Bölücü terör örgütü pkk hiç kuşkusuz şimdinin meselesi değildir ve 30 yıllık meseledir. Öncesine değinip de yazımı tarih doktora tezine çevirmeyim.

***

Bölücü terör örgütü pkk meselesinin nasıl çözüleceğine geçmeden önce bir konuya değinmek istiyorum. Hiç kuşkusuz bu yazımda politika yapıp da yüce Türk Milleti’nin birlik beraberliğe ihtiyaç duyduğu bu tip terör hadiselerine zarar vermek istemiyorum. Ama değinmeden de geçemem.

***

Bölücü terör örgütü pkk’ya güvenen Akp hükümeti pkk ile müzakereler yapmıştı. Hatta o zaman al Başkanlığı ver özerkliği ihanet süreci işlemişti. Çözülme süreci ihanete dönüşmüştü. Şehirlere hendekler kazılıyor, silahlar ve bombalar yığılıyor dedik siz şehit kanından beslenen ırkçı vampirlersiniz dediler. Analar ağlamayacak dediler. Haburcu, Oslocu, Dolmabahçeci Akp+Saray birden çark etti ve ihanet süreci bitti. Çünkü Erdoğan her zamanki gibi anketler ile siyasetini belirdi. Akp’nin bittiğini bu süreçte gördü ve birden bu süreci bitirdi.

***

Bölücü terör örgütünün büyüyüp azmasının ana sebebi çözülme ihanet sürecidir. O olmasaydı şimdi şehirlerde bomba patlamıyor olacaktı. O olmasaydı pkk marijinal seviyeye inmişti. Ne diyordu o meşhur Oslo görüşmesinde Akp hükümetini ve Erdoğan’ı temsil ediyorum diyen Mit yardımcısı Afet Güneş hanım? Diyordu ki: Şehirlere bombalar ile yığınak yapmışsınız. Göz yumduk diyordu. İşte bugünkü bölücü pkk terör örgütünün toplu katliamları Oslo’da planlanmıştır. Bay Bahçeli’nin şimdiki yol arkadaşı Akp hükümetinin eski hali buydu işte!

***

Neyse konumuz politika yapmak değil. Tüm bu hatalara rağmen pkknın üstüne zift dökmek için kökünün kazınması için öncelikle pkknın beyaz kadın ticaretine ve uyuşturucu kaynaklarına el koyarak kökünün kazımak lazımdır. Yani pkknın ekonomik kaynaklarının kökü kazınmalıdır. Sadece siyaset ayağı Hdp’ye operasyon yapılmakla pkk terör örgütü bitmez. Hdp operasyonlarını destekleyen birisi olarak bunu yazıyorum. Hdp’yi bitirelim Akp daha fazla milletvekili çıkartır diye teröre bakılırsa yandık keten helva! Terör politikasına siyaset oy anket olarak bakılması yüzünden bu duruma geldik. Hdp operasyonlarını destekliyorum yetmez Hdp kapatılsın. Bu konu ayrı! Ama bu yetmez! Pkknın ekonomik kaçakçılık legal ekonomik eylemlerine el koyun.İşte o zaman pkk terörü biter! Parasız yaşam olmaz! O yüzden diyorum bunu!

***

Güvenlik boyutunu yiğitlerimiz asker ve polislerimiz zaten kahramanca yapıyorlar. Bunu ayrıca yazmanın mantığı yoktur. Ama Doğu ve Güneydoğu’yu sivil vatandaşlarımız boşaltın. Terörist köpeklerin başı üstünde baş taş üstünde taş kalmasın! Ozan Arif üstadımızın dediği gibi doldurun tüfekleri gebertin köpekleri!

***

Altını fosfor kalemle çizerek yazımın sonunu getiriyorum: Bölücü terör örgütü Pkk’nın ekonomik can damarlarını kesmezseniz ne yapsanız boş!