Milli Gazete’de yer alan habere göre; Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ü ziyaret eden Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Çok şükür ki yoğun bakımda değil. Normal serviste kalıyor. Oksijen veriliyor. İnşallah kısa zamanda daha iyi bir noktaya geleceğine ve müjdeli haberler vereceğimize inanıyoruz. Ayrıca başta Sağlık Bakanı’mız olmak üzere tüm hastane personeline de teşekkürlerimi iletiyorum. Ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar” dedi.

Doktorlardan ve aile yakınlarından bilgi alan Karamollaoğlu, ziyaret sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“DURUMU İYİ”

Asiltürk’ün genel durumunun iyi olduğunu belirten Karamollaoğlu, “Doktorlar inşallah birkaç gün sonra durumun daha iyi olacağını ümit ediyorlar. Şu anda kontrol altında. Ümit ediyorum ki kısa zamanda toparlanır ve daha güzel haberleri veririz. Burada başta Sayın Sağlık Bakanımıza ve tüm hastane personeline de teşekkürlerimi iletiyorum. Ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar” dedi.

“EŞİNİN DURUMU DA İYİ”

Aynı hastanede tedavi gören Asiltürk’ün eşinin sağlık durumu ile ilgili de bilgi veren Karamollaoğlu, “Eşinin durumu çok daha iyi. Maşallah kendisini toparlamış bir durumda” ifadelerini kullandı. Karamollaoğlu’na ziyarette Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, Genel Başkan yardımcıları Cafer Güneş, Mahmut Arıkan ve Yusuf Sunar ile Denetçi İlyas Tongüç eşlik etti.

Editör: TE Bilişim