Karamollaoğlu’ndan hodri meydan!

Karamollaoğlu’ndan hodri meydan!
Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından “not ediyoruz” açıklamalarına sert tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Karamollaoğlu “not ediyoruz” açıklamalarına sert tepki gösterdi:

"Beyefendiler not alıyorlarmış, tek tek defter tutuyorlarmış!

Uzmanların dile getirdiklerini not almayanlar, yapılacak hazırlıkların defterini tutmayanlar; elbette ancak bunları not alır! Hodri meydan! Biz de vatandaşlarımız da notlarımızı aldık, defterimizi tutuyoruz!"

karamollaoğllu tweet

Geçen günlerde AKP Sözcüsü Ömer Çelik, "Biz afet bölgemizde vatandaşlarımızla birlikte olduğumuz için siyasi tartışmaların parçası olmadık. Cumhurbaşkanımıza ve bizlere söylenen sözleri şimdilik not ediyoruz" demişti.

MHP lideri Devlet Bahçeli de partisinin grup toplantısında Çelik'in sözlerine benzer açıklamalarda bulunarak "Depremden menfaat devşirmenin arayışında olanlar ahlaksızlığın markalarıdır. Bunları tek tek not aldığımız da bilinmelidir" ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.