Ümraniyespor'un Beşiktaş'tan kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği Kartal Kayra Yılmaz, evine dönmek istediğini söyledi.

22 yaşındaki genç futbolcu, Süper Lig'de düzenli olarak oynadığı ilk yılı olduğuna değinerek, "1.5 senedir buraya geliyorum. Bu sene de buradayım. Süper Lig'de düzenli olarak oynadığım ilk senem oluyor bu sene. Benim adıma çok da kötü gitmiyor, iyi gidiyor. Ancak tabii ki daha çok çalışarak, takıma daha çok katkı vermek istiyorum. Seneye de Beşiktaş'a en iyi şekilde dönmek istiyorum" dedi.

Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arada hazırlıklarına Antalya'da devam eden Ümraniyespor'da çalışmaların iyi gittiğini kaydeden Kartal Kayra Yılmaz, şunları söyledi:

"Buraya geleli yaklaşık 8 gün oldu. İyi gidiyoruz, eksikliklerimizi gidermeye çalışıyoruz. Özellikle ligde oynadığımız son 2 maçta yükselen bir performansımız var. Tabii ki eksiklerimiz de var. Bunları, hocalarımız eşliğinde analiz ederek antrenmanda en iyi şekilde çalışıyoruz."

Avrupa'da forma giyme hayalini de anlatan Kartal Kayra Yılmaz, bundan sonraki kariyer hedefini ise "Seneye Beşiktaş'ta devam edip oynamak istiyorum. Sonrasında da Avrupa hayalim var. Tabii A Milli Takım formasını da en kısa sürede terletmek istiyorum." sözleriyle açıkladı.

Editör: Yadigar Hanım