Ünlülerin astroloğu Kassandra, çok konoşulacak ve gündeme bomba gibi oturacak öngörülerde bulundu. İnsanların kendi kadereni kendisinin tayin ettiğini belirten Kassandra, "Gökyüzünün en parlak yıldızı olan Sirius, Canis Majör-Büyük Köpek takımyıldızı içerisinde, 14 derece Yengeç burcunda yer alır. Sirius A ve Sirius B olmak üzere 2 yıldızdan oluşur. Sirius A, mavi-beyaz renkte olup, Güneş’imizden 35,5 kat daha fazla ışık vermektedir" dedi.

ÜNLÜ SANATÇIMIZ VEFAT EDECEK

Türkiye'de çok sevilen bir sanatçının hayatını kaybedeceğini belirten Kassandra "Bu vefat haberi bomba gibi gündeme düşecek. Ülkemiz de üzüntüyle karşılanacak" dedi. Bu sene yılanların topraktan adeta fışkıracağını belirten Kassandra, "Bütün illerimiz adeta yılanlar tarafından  istila edilecek. Yılanlar evlerimize, araçlarımıza kadar girecek. Bu istila akrep gibi diğer zehirli hayvanlarda da görülecek. Tüm tedbirlerinizi alın. Benden uyarması" dedi.

SEL BASKINLARINI DA BİLDİ

"Sel baskınlarına karşı sizleri uyarmıştım" diyen Kassandra "Bana yazın ortasında sel mi olur. Senin kürende yanlış var" diyenler de oldu. Bu kişilerin sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Ama ezici bir çoğunluk tedbirlerini aldı. Bu sel baskınlarında hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet diyorum" diye konuştu.   

Editör: Gökçe Sevim