CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu sabah milletvekilleriyle birlikte sessiz kalan Bakan Bekir Bozdağ'a tepki için Adalet Bakanlığı'na yürüyerek Hiranur Vakfı'ndaki çocuğa cinsel istismara tepki göstermesine Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan yanıt geldi.

Bozdağ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sayın Kılıçdaroğlu Adalet Bakanlığı'ndan randevu istemedi. Eğer randevu istemiş olsaydı kendisine randevu verirdim. Randevusuz geldiği halde görüşmek isteseydi, kendisiyle yine görüşürdüm. Sayın Kılıçdaroğlu, Adalet Bakanı ile görüşme yerine basın açıklaması ile yetindi. Canı sağ olsun. Biz, memleketimizin her meselesini Türkiye’nin ikinci büyük partisinin Genel Başkanıyla her daim görüşmeye ve konuşmaya hazırız" dedi.

Yargılama sürecinin kanunların öngördüğü şekilde devam ettiğini, yargılama sonunda hakikatin ortaya çıkacağını dile getiren Bozdağ, "Yargıya güvenelim, yargılama sonucunu bekleyelim. Yargılama sonucunda hak da adalet de yerini bulacaktır" diye konuştu.

"BU DEVLET AYAĞA KALKSIN"

Kılıçdaroğlu, yürüyüş sonrasında yaptığı açıklamada, "Gerçekten çok öfkeliyim; bu devlet ayağa kalksın, yiğit polislerimiz emir bekliyor" açıklamasında bulunmuştu.

Editör: Yadigar Hanım