CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Halk TV yazarı Fikret Bila’ya konuştu.

“ONU SANDIKTA GÖNDEREYİM”

Seçim normal zamanında yapılırsa Erdoğan üçüncü kez aday olamaz, Anayasaya aykırı' diyen Kılıçdaroğlu, “Erken seçim olsun ve Erdoğan karşıma çıksın, onu sandıkta göndereyim” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu böylece Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayını da açıklamış oldu.

“SARAY ETRAFINDAKİ 5’Lİ ÇETEYİ İMKÂN SAĞLANMASININ FATURASINI HALK ÖDÜYOR”

Kılıçdaroğlu, “Kötü yönetim, israf, adaletsizlik Türkiye’yi maalesef bu noktaya getirdi. Türkiye’de Saray soygunu yapılıyor. Erdoğan gerçekten israfı önleyecekse, adaleti getirmek istiyorsa orta sınıfı koruyacaksa zamları geri almalıdır. Eğer bunu yapamıyorsa en azından makul bir düzeye çekmelidir. Çünkü vatandaşı bu zam yükünü taşıması mümkün değildir. Saray etrafındaki 5’li çeteyi imkan sağlanmasının faturasını halk ödüyor” ifadesini kullandı.

“ISPARTALILAR YALNIZ BIRAKILDI"

Açıklamasının devamında Kılıçdaroğlu, “Isparta, Ispartalılar yalnız bırakıldı. Benim üzüldüğüm bu. Antalya belediyemiz yardım için hemen harekete geçti ama kabul etmediler. Bir felakette bile siyaset yapıyorlar. Ispartalılar perişan edildi. Bu ifade ettiğim yönetmeme halinin bir sonucudur. Yönetemiyorlar. Ama Ispartalılar yalnız değildir. Biz yanlarındayız. Ahmet Akın başkanlığında CHP heyeti ve çok sayıda milletvekili Isparta’ya gitti. Soruları çözmek için gayret gösterdiler. Ispartalılar da merak etmesin. İktidarımızda hiç kimseyi ayırım yapmadan tüm vatandaşlarımıza hizmet götürülecek, sorunları çözülecek” dedi.

Editör: TE Bilişim