Habererk/ Lokman Happani/ Kilis 

Kilis’te 31 Mart yerel seçimlere hızlı giren AK Parti 3. Seçim koordinasyon merkezini Karataş semtine açtı. Açılaşa AK Parti Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal, İl Başkanı Murat Karataş Belediye Başkan Adayı Av. M. Abdi Bulut. Kadın Kolları Başkanı Gönül Öztün, Gençlik Kolları Başkanı Haluk Yılmaz’ın yanı sıra partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Açılış öncesi konuşan İl Başkanı Murat Karataş, 31 Mart yerel seçimleri Ülkemiz ve Kilisimiz için bir milat olacaktır. 2023 hedeflerine doğru ilerleyişimizdeki bu süreci zaferle atlatacağız dedi. Milletvekili Dal ise bugün İl merkezimizde 3 seçim koordinasyon merkezimizin açılışını yapıyoruz Karataş halkı bizim için önemlidir. Sorunlarını isteklerini seçim koordinasyondaki görevli arkadaşlarımıza iletebilirler. Bizler her daim yanında olacağız dedi. 

Başkan Adayı Abdi Bulut ise Karataş Kilis en önemli isimlerinden  biridir. Bizim için ayrı bir önemi var, Karataş halkı her zaman bize destek olmuştur. Olmaya da devam etmektedir. Bizlerde kendinin bu desteğini karşı her türlü hizmeti yeni dönemde yapacağız dedi.  


 

Editör: TE Bilişim