Habererk/ Lokman Happani/  Kilis 

AK Parti'li Belediye Başkanı Av. Hasan 24 haziran seçimlerinin ardından mahalle sakinleriyle bir araya gelemeye devam ediyor. 

Başkan yardımcıları Ahmet Polat ve Kadir Çirtikoğlu ile birlikte mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyerek çözüm yolları bulmaya çalışıyor. 

Başkan Kara yaptığı açıklamada, Şıhlar Mahallesi, Gazze Parkı civarı ve İslambey Parkı civarındaki vatandaşlarımız ile bir araya geldik. İsteklerini dinleyip imkanlarımız doğrultusunda yardımcı olmaya çalıştık. Biz Kilis için Kilisliye hizmet etmek için buradayız. Sizlerin duası bizim en önemli gayemiz. Sizden duyacağımız bir "Allah razı olsun" kelimesi için gece gündüz demeden, tüm ekiplerimiz ile çalışmaya devam ediyoruz. 

24 Haziran seçimlerinde de gerek milletvekilliği gerekse sayın Cumhurbaşkanımıza verdiğiniz destekten dolayı bir kez daha sizlere teşekkür ederim" dedi. 

Başkan Kara mahallenin eksikliklerini not alarak hemen düzeltilmesi için çalışmalara başlanacağını söyledi. Mahalle sakinleri Başkan Kara'ya teşekkür etti. 


 

Editör: TE Bilişim