Habererk/ Lokman Happani/ Kilis 
Kilis Belediyesi tarafından başlatılan sağlıklı yaşam projesi kapsamında 7 Aralık stadyumunda bisiklet dağıtımı düzenlendi. 

Törene Kilis Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, Belediye Başkanı Hasan Kara, İl Emniyet Müdürü Günter Şenses  çocuklar ve aileleri katıldı. 

Başkan Kara yaptığı konuşmada, "Aylar önce başladığımız bisiklet dağıtımına bugünde devam ederek şehrimizin güzel çocuklarını mutlu etmenin gururunu yaşadık. Bugün gerçekleştirdiğimiz dağıtıma Sayın Valimiz Dr. Mehmet Tekinarslan'da katıldı ve çocuklarımıza kask hediye ederek kampanyamıza destek oldu. Kendisine bu nazik düşüncesinden dolayı halkımız adına teşekkür ediyor, sürücülerimizin bir bisiklet şehri olmaya başlayan şehrimizde trafik kurallarına riayet etmelerini ve sokak aralarında hız yapmamalarını önemle rica ediyorum. Kilis'in dört bir yanında yapmış olduğumuz çalışmalarda sokaklarda, parklarda bisikletleri ile gezen evlatlarımızı gördükçe çalışma azmimiz artmaktadır. İnanıyoruz ki, mutlu çocuklar demek mutlu yarınlar demektir. Bisiklet dağıtımımız tüm hızıyla devam edecek ve sözünü verdiğimiz 15 bin rakamına ulaşana kadar durmayacağız. Çocuklarına henüz bisiklet dağıtımı yapılmamış olan hemşerilerimizin sabırlı olmaları ve kendilerine gelecek telefonu beklemelerini rica ediyorum. Çocuklarımızın geleceğine olan hizmetlerimiz sadece bisiklet ile sınırlı kalmayacak. Güçlü bir Türkiye'nin en önemli yapı taşlarını oluşturan evlatlarımız önceliğimizdir ve sahip olduğumuz tüm imkanlarla evlatlarımız için seferber olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Bu konuda üstümüze düşen ne varsa yapacak ve adım adım evlatlarımıza mutlu yarınlar inşa edeceğiz." 

Vali Tekinarslan ise,"Belediye Başkanımızın başlatmış olduğu sağlıklı yaşam projesine canı gönülden katılarak destekliyoruz bizimde katkımız olsun diye kask getirdik daha güvenli çocuklarımız sürsün diye sigarayı bırakmayı tüm kurumlarda çalışanlara uygulamayı düşüyoruz" dedi.  
Konuşmaların ardından çocuklara bisiklet ve kask dağıtımı yapıldı 


 

Editör: TE Bilişim