Habererk/ Lokman Happani/ Kilis

İl Başkanlığınca düzenlenen istişare toplantısı, AK Parti  il başkanı Murat Karataş eski Milletvekili Reşit Polat. Belediye başkan adayı M.Abdi Bulut, Belediye başkan adayı  adayları Musabeyli Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz, Elbeyli Belediye Başkanı Süleyman Şimşek, Polateli Belediye Başkanı Hakkı Çelik AK Partililer katıldı.

AK Parti  il başkanı Murat Karataş, birlik ve beraberliğin ne kadar güçlü olduğunu biliyorum. İl teşkilatından, belediyesine, il genel meclis üyelerinden, belediye meclis üyelerine bu zamana kadar uyum içerisinde başarıyı yakaladınız. Bundan sonra da bu beraberlikle yine Kilis’le hep birlikte kazanacağız.  birlikte başaracağız. 31 Mart'a kadar hep beraber gönülleri feth etmeye hazır olalım. Çalışmalarımıza şimdiden başlayalım."

Belediye başkan adayı M.Abdi Bulut,O bana bazı gelen bilgiler var. Biz hiç kimseyle hesaplaşma diye bir durum olmayacak. Biz belediye geldiğimizde hesaplaşma diye bir durum yok. Hasan Kara'da Ak Partili bir belediye başkanı yaptığı hizmetlere minnettarız. Biz arkadaşımızı bıraktığı yolda belki daha güzel daha iyi hizmetler yapacağız. Belediyede çalışan arkadaşlarımız hiçbir zaman beni işten çıkardı şunu yapar bunu yapar yok . Aldığı parayı hak eden, işinin karşılığında işini yapalım herkesin benim başımda yeri var. 2014 yılında hiç kimsenin ekmeğiyle oynamadım. Allah izin verirse 2019 yılında da hiç kimsenin ekmeğiyle oynamayacağım. Aldığı paraya kalk adana işini düzgün yapana biz destek olacağımıza söz veriyorum.  Biz zat kefili benim. ikincisi de şu;  bir sıkıntı var arkadaşlar Nisan’ın birinde inşallah yeni bir belediye başkanı olacak ben Kilis su sorunu için şimdiden ekip kudurdum inşallah Afrin barajı yapılana kadar da Kilis'e susuz bırakmayacağım. Sarı barajda gereken çalışmaları yaparak Kilis inşallah suyu vereceğiz. Kilis’te bir konu sıkıntısı var inşallah bunu da milletvekillerimize il başkanımıza inşallah bu bunun sıkıntısını da gidereceğiz. Bundan sonra da teşkilatımızla birlikte çalışacağız yaptığımız işleri teşkilatımız da haber olacağını söyledi


 

Editör: TE Bilişim