Habererk/Lokman Happani /Kilis 

Belediye binasında gerçekleştirilen devir teslim törenin de yeni Belediye Başkanı Bulut’u, eski belediye Başkanı Av. Hasan Kara  ve Birim Müdürleri karşıladı.

Törende konuşma yapan Kilis Belediye Başkanı Av. Mehmet Abdi Bulut;  İlk önce hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. Hasan Başkanıma bugüne kadar Kilis'e yaptığı hizmetler ve Kilis'e kattığı değerler için sizlerin huzurunuzda teşekkür ediyorum. Bizler güzel bir seçim dönemi yaşadık. Kilis'te hiç kimsenin kırılmadığı ve birbirimizin yüzüne bakabildiğimiz bir seçim dönemi yaşadık. Bize düşen görev bugünden sonra seçimi kazananın Kilis olduğunu ispatlamaktır. Sizlerin verdiği güç sayesinde bize duyduğunuz güvene layık olacağız. Herkesin bize yol göstereceği, yardım edeceği, Kilis halkının da sürekli bizimle birlikte olacağı, herkesin mutlu ve huzurlu yaşayacağı bir Kilis’i inşallah hep beraber inşa edeceğiz. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Törene AK Parti Milletvekilleri Ahmet Salik Dal, M. Hilmi Dülger, İl Başkanı Av. Murat Karataş ve çok sayıda partililerin yanı sıra belediye meclis üyeleri de katıldı. 


 

Editör: TE Bilişim