Habererk/ Lokman Happani/ Kilis 

Türkiye’nin, Doğu Akdeniz'in ve Avrasya’nın en büyük fuarı  olan "23. EMİTT 2019 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı" 31 Ocak-03 Şubat 2019 tarihleri arasında  İstanbul/Beylikdüzü TÜYAP Fuar alanında, ziyaretçilere açıldı.
Kilis’in Tarihi, Turistik ve Kültürel değerlerini en iyi şekilde tanıtmak için, Kilis Valiliği, Kilis Belediye Başkanlığı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı,  STK ve özel Teşebbüslerle yapılan   işbirliği ile 12. Salonda 63 m2’lik özel tasarım stant ile Fuara katılım  yapıldı      

Fuar süresince İlimizin tanıtım yapılarak,  ziyaretçilere yöresel lezzetlerden tatma imkânı sağlanacaktır.  Fuarın hedefi Kilis' in, Ulusal ve Uluslararası Turizm pastasından alacağı payını artırmak için,  ziyaretçi sayısını, dolayısıyla istihdamı ve bölge halkının gelirini artırmak olacaktır.
Fuarın ilk açılış gününe Kilis Valisi Recep Soytürk, Kilis Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Özdemir, 7 Aralık Üniversitesi rektörü Prof. Mustafa Doğan KaraCoşkun . İstanbul Kilis vakfı başkanı Yaşar Aktürk ve üyeleri katıldı. 


 

Editör: TE Bilişim