Kilis'te bir lokantada gerçekleşen İftar yemeğine Merkez İlçe başkanı Hakan Bilecen ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

Yemekte konuşma yapan Başkan Bilecen, Hedefimiz daha yaşanır bir Türkiye ve Kilis'dir. 

Sizlerin özverili çalışmaları ile 24 Haziran seçimlerinden galibiyetle çıkacağız. Özellikle İlimizin Suriye olaylarıyla başlayan sıkıntıları son üç yılda hat safhaya çıktı. Yaşadığımız terör olayları ve ekonomik kriz esnaf ve vatandaşlarımızı derinden etkiledi. 

İKTİDAR VERDİĞİ HİÇBİR SÖZDE YERİNDE DURMADI 

Bilecen, Ak Parti İktidarı Kilis verdiği hiç bir sözde durmadığını söyleyerek konuşmasına söyle devam etti. "Yaşadığımız olayları birebir yakından takip eden bir kardeşiniz olarak gördük. Özellikle esnaflarımızı rahatlatacak bir adım atılmadı vergi ve SGK borçlarının silinmesini istedik. Bunu bile yapmadılar önceden Kilis turist akınına uğrardı hafta sonları artık turist gelmemeye başlayınca esnaflarımız zor günler yaşıyor. Bizler artık bu gidişata dur demek için yola çıktık. İnanmış dava arkadaşlarım olarak 24 Haziran seçimlerine kadar durmadan çalışarak herkese ulaşmamız gerekiyor. Bunu da Allahın izniyle başaracağız, hedefimiz buradan milletvekili çıkartarak Kilis'i hak ettiği şekilde temsil ettirmektir" dedi. 

İftar yemeği sonrası Merkez İlçe teşkilatı hep birlikte çarşı merkez ve sokaklara dağılarak seçim çalışmalarını sahura kadar sürdürdü. 

Habererk/ Lokman Happani / Kilis 

Editör: TE Bilişim