Habererk/ Lokman Happani/Kilis 

"Bayramlar;  dostluk ve kardeşlik duygularının canlandığı, yardımlaşma ve dayanışma  geleneğinin yaşatıldığı,  birlik ve beraberlik bilincinin ön plana çıkartılarak toplumsal barışın daim edildiği manevi günlerdir.

"Komşusu aç iken, tok olan bizden değildir” anlayışı içinde paylaşacağımız kurbanlar ve yapacağımız yardımlar ile ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğumuzu hissettirecek, gündelik hayatın yoğunluğu içinde zaman ayırmakta belki zorlandığımız yakınlarımıza yapacağımız ziyaretler ile bayram sevincimizi yaşarken,akrabalık ve komşuluk bağlarımızı güçlendireceğiz. Şöyle ki; Türk Milleti, iyi günde de, kötü günde de birlik olabilme, kenetlenebilme, tek yürek, tek yumruk gibi hareket edebilme kabiliyeti sayesinde binlerce yıldır ayakta kalmayı başarmıştır.

Büyük bir Millet olma şuuru içerisinde; barış ve huzur iklimimizi, kardeşlik hukukumuzu bozmaya çalışan şer odaklarına karşı birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmeliyiz.

Bu anlamlı günde, aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin bizlere kutsal bir emaneti olan yakınları, eşleri, çocukları, yaşlı ana ve babaları asla yalnız kalmayacaktır. Hem devletimizin, hem de milletimizin kolları onları daima şefkatle saracaktır.

Hedefimiz; Huzur ve güven ikliminde, ilimizi bulunduğu yerden daha ileriye götürmektir.Başta şehit ailelerimiz, kahraman gazilerimiz ve aileleri olmak üzere hizmetin en güzeline layık olan değerli Kilis halkımızın, aziz milletimizin ve bütün İslam âleminin Kurban Bayramını kutluyor; sizlere, sevdiklerinize, bütün milletimize Allah’tan sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim.” esenlikler diliyorum."
 

Editör: TE Bilişim